Fenerbahçe'de son dakika Mert Hakan Yandaş gelişmesi!

Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren Mert Hakan Yandaş'ın sarı-lacivertli takımda kalıp kalmayacağı merak konusu. 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun durumu, Olağan Seçimli Genel Kurul'dan çıkacak sonuca bağlı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, bu sezon zaman zaman ilk 11'de oynayarak zaman zaman da yedekten girerek sarı-lacivertli takıma katkı verdi. Ancak özellikle son dönemde daha çok saha dışı olaylarıyla anılan yıldız futbolcu, Fenerbahçe taraftarını da ikiye bölmüş durumda.

Haberin Devamı

TARAFTARA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

İSTEYEN DE VAR İSTEMEYEN DE

Fenerbahçeli taraftarların bir kısmı, Mert Hakan Yandaş'ın takım için itici güç olduğunu vurgulayarak orta saha oyuncusunun 'iyi bir yedek' olduğunu düşünüyor ve takımda kalmasını istiyor. Diğer kesim ise 29 yaşındaki futbolcunun performansını yeterli bulmuyor ve sözleşme uzatma kararının doğru olmayacağını düşünüyor.

Fenerbahçede son dakika Mert Hakan Yandaş gelişmesi

ALİ KOÇ KAZANIRSA DEVAM

Son gelen haberler ise Mert Hakan Yandaş'ın, takımda kalma ihtimalinin hiç de az olmadığı yönünde. Haziran ayında yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul'da mevcut başkan Ali Koç'un seçimi kazanması halinde Mert Hakan Yandaş ile yeni sözleşme imzalanacağı iddia edildi. Aziz Yıldırım'ın kazanması halinde ise yıldız futbolcunun takımda kalması beklenmiyor. Mert Hakan bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 27 maça çıktı. Millî oyuncu söz konusu 27 karşılaşmada üç gol atıp altı asist kaydetti.

YORUM YAZ