Galatasaray'a kötü haber geldi! İlkay Gündoğan'ın yeni takımını böyle duyurdular

Bir süredir adı Galatasaray'la sık sık transfer dedikodularına karışan İlkay Gündoğan'ın yeni takımı hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Barcelona'dan ayrılması beklenen Alman oyuncuya, 3 yıllık kontrat önerildiği belirtildi. İşte haberin detayları.

Galatasaray'a kötü haber geldi! İlkay Gündoğan'ın yeni takımını böyle duyurdular

Alman futbolcu İlkay Doğan'ın gelecek sezon Barcelona'da kalıp kalmayacağı merak ediliyor.  Barcelona'nın yeni teknik direktörü Hansi Flick'in gelecek sezonki ilk tercihlerinden biri olmayacağının belli olmasından sonra Gündoğan'ın adı sık sık, taraftarı da olduğu Galatasaray'la anılmıştı. Ancak sarı-kırmızılıları üzecek o haber İspanya'dan geldi. 

Haberin Devamı

YENİ TAKIMINI DUYURDULAR

 Esport3'te yer alan habere göre; Katar ekibi Al-Sadd, İlkay Gündoğan'a 3 yıllık bir sözleşme sundu. Haberde yıldız oyuncunun bu teklifi değerlendirdiği belirtilirken aynı zamanda Hansi Flick'in, Alman yıldıza gelecek sezon ilk 11'de fazla forma şansı vermeyeceğini ilettiği ifade edildi.

Yeni sezon öncesi orta saha arayışlarını sürdüren Galatasaray için de gündeme gelen İlkay Gündoğan'ın aynı zamanda Barcelona'dan da daha iyi bir kontrat talep edebileceği gelen iddialar arasında.

YORUM YAZ