Erling Haaland'ın tercihi Barcelona! Transfer bedeli 250 milyon Euro

Borussia Dortmund'da gösterdiği başarılı performans ile Avrupa devlerinin transfer listesinde yer alan Erling Haaland'ın geleceği merak edilirken, Norveçli golcünün Barcelona'nın projesinden etkilendiği ve Katalan ekibinde oynamak istediği iddia edildi.

Erling Haaland'ın tercihi Barcelona! Transfer bedeli 250 milyon Euro

Borussia Dortmund'da gösterdiği başarılı performans ile Avrupa devlerini peşinden koşturan Norveçli golcü Erling Haaland'ın geleceği ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Sport'ta yer alan habere göre Barcelona'nın projesinden etkilenen Erling Haaland, Katalan ekibinden teknik direktör Xavi ile çalışmak istiyor.

Haaland transferi için Barcelona'nın kasasından 250 milyon Euro'ya yakın bir ücret çıkması beklenirken, Katalan ekibinin transferi finanse edebilmek için birkaç planı bulunuyor.

Bu planlardan biri Barça Studios'un yüzde 49'luk hissesinin satışı. Kulübün önünde bu konuyla ilgili 350 milyon Euro'luk bir teklif bulunuyor.

Manchester City de ilgileniyor

Barcelona'ya Haaland transferinde en büyük rakip olarak Manchester City görülüyor. İngiliz ekibin, Barcelona'ya kıyasla futbolcu için daha büyük bir bütçe ayırabileceği düşünülüyor.

Dortmund ile 2024'e kadar sözleşmesi bulunan golcü futbolcu, bu sezon 20 maçta, 23 gol ve 6 asistlik performansa imza attı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ