Michy Batshuayi resmen Galatasaray'da! İşte ilk sözleri

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray, ilk transferini gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi'yi resmen kadrosuna kattığını açıkladı. Öte yandan Belçikalı golcü, sosyal medyadan dikkat çeken bir açıklama paylaştı.

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, yeni sezon için ilk transferini açıkladı. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Belçikalı golcü futbolcu Michy Batshuayi ile 3 yıllık anlaşmaya varıldığını duyurdu. Öte yandan transfer saat 19.07'de açıklandı.

Haberin Devamı

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcu Michy Batshuayi- Atunga ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya 2024-2025 sezonu için 1.500.000 Euro, 2025-2026 sezonu için 1.000.000 Eur, 2026-2027 sezonu için 500.000 Euro tutarında imza ücreti ödenecek olup her bir futbol sezonu için net 3.000.000 Euro sezonluk ücret ödenecektir.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur. "

Michy Batshuayi resmen Galatasarayda İşte ilk sözleri

Galatasaray'ın 3 yıllığına kadrosuna kattığı Michy Batshuayi, sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşımda bulundu.

İşte Batshuayi'nin o açıklaması;

"Sevgili taraftarlar, Yaklaşık 3 yıl önce; büyüleyici İstanbul'un heyecan verici semalarına doğru uçmaya karar verdim.

Haberin Devamı

Bazıları buraya kariyerimin alacakaranlığında geldiğimi düşünmüş olabilir. Bana güvenen kulüpler ve taraftarların desteği sayesinde golcü pelerinimi yeniden giydim, rekabetçi bir ligde yeniden gelişmek için ihtiyacım olan tutkuyu ve ışığı buldum.
Ocak ayında geleceğim hakkında karar verme hakkına sahip olunca, bir haber bekledim. Niyetten şüphem olmasa da, eylemin sesi, söylemden çok çıkar.

Bu durumdan ötürü, yeni bir meydan okumaya yol alma zamanı geldi. Kararım; Galatasaray camiasına katılmak ve Süper Lig ile İstanbul şehrine bağlılığıma devam etme yönünde oldu.

Kararımın ve imzamın getirdiği ağırlığın farkındayım. Dik duruyorum ve gururluyum. Kim olduğumu ve nereden geldiğimi unutmuyorum. Ama nereye gideceğimi de çok iyi biliyorum.

Kalbimde önemli bir yere sahip bu şehirde kalmaktan, en başarılı kulübün renklerini giymekten mutluyum. Ve bu başarı geleneğinin sürmesi için her şeyi yapacağım.

Batsman Rams Park'ta, yakında tüm ekranlarda!"

SEZON PERFORMANSI

Michy Batshuayi, geride kalan sezonda Fenerbahçe formasını 43 kez terletti. Belçikalı forvet, bu müsabakalarda 24 gol atma başarısı gösterdi. Michy Batshuayi, takım arkadaşlarına 3 asist yaptı.

Michy Batshuayi resmen Galatasarayda İşte ilk sözleri

TARİHE GEÇTİ

Michy Batshuayi, Galatasaray'a imza atarak Türk futbol tarihine geçti. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe forması giyen ilk yabancı futbolcu unvanını Batshuayi ele geçirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray, yıldız futbolcu için sosyal medyadan bir paylaşım yaptı.

İşte sarı-kırmızılı ekibin paylaşımı:

YORUM YAZ