Süper Lig devlerine Mohamed Elneny müjdesi: Arsenal resmen açıkladı

Gelecek sezonun kadro planlamasına başlayan Süper Lig devleri önemli isimleri kadroya katmanın planlarını yapıyor. İsmi sık sık Türk takımlarıyla anılan Mohamed Elneny'nin durumu resmen belli oldu. Arsenal açıkladı. İşte detaylar...

Süper Lig devlerine Mohamed Elneny müjdesi: Arsenal resmen açıkladı

Sezonun sona ermesinin ardından Süper Lig ve Avrupa'da birçok kulüp kadrosunda revizyona gidiyor. Bunlardan biri de Arsenal oldu.

Haberin Devamı

Mikel Arteta ile birlikte bu sezon şampiyonluk mücadelesi veren, ancak Manchester City'nin gerisinde kalarak ikinci olan İngiliz devi 22 oyuncuyla yollarını ayırma kararı aldı.

Arsenal'den yapılan açıklamada; 30 Haziran'da sözleşmesi sona erecek oyuncuları resmi olarak açıklanmasından önce, ay sonunda aramızdan ayrılacak oyunculara teşekkür ediyoruz." ifadeleri yer aldı.

SÜPER LİG EKİPLERİ PEŞİNDE

Arsenal'in yollarını ayırdığı isimler arasında Mohamed Elneny ve Cedric Soares de yer alıyor. İki oyuncuyla Süper Lig devlerinin yakından ilgilendiği iddia edilmişti.

İşte o isimler: Mauro Bandeira, Omari Benjamin, Luis Brown, Catalin Cirjan, Noah Cooper, Sabrina D’Angelo, Henry Davies, Ovie Ejeheri, Mohamed Elneny, Taylor Foran, Hubert Graczyk, James Hillson, Henry Jeffcott, Tyreece John-Jules, Alex Kirk, James Lannin-Sweet, Kaylan Marckese, Vivianne Miedema, Arthur Okonkwo, Kamarni Ryan, Cedric Soares. Kido Taylor-Hart

YORUM YAZ