Son Dakika Transfer Haberleri | Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık! Takım arkadaşlarıyla vedalaştı

Sezonun sona ermesinin ardından gözler transferlere çevrildi. Yaz transfer döneminin başlamasına ise kısa bir süre kaldı. Süper Lig ekipleri kadrolarını güçlendirmek için harekete geçti. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve diğer Süper Lig kulüpleri gelecek sezonun planlaması doğrultusunda görüşmeler gerçekleştiriyor. İşte Süper Lig'de gündeme gelen son transfer bombaları (3 Haziran transfer haberleri)

Son Dakika Transfer Haberleri | Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık! Takım arkadaşlarıyla vedalaştı
Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık

Sarı-Lacivertli takımda yeni sezon öncesi Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda yapılacak takviyelerin yanı sıra Portekizli hocanın kadroda düşünmediği isimlerle de yollar ayrılacak. Bu doğrultuda ilk ayrılık Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc ile yaşanacak. 29 yaşındaki Slovenyalı futbolcu gelecek sezon sarı lacivertli takımın kadrosunda yer almayacak. Zajc, takım arkadaşlarıyla vedalaştı ve takımdan ayrılacağını söyledi. Sloven futbolcunun sarı lacivertli kulüple 2026 Haziran ayı sonuna kadar sözleşmesi bulunuyordu. (Ajansspor)

Galatasaray'da Mikatuadze bombası

Sarı-kırmızılılar, Metz formasıyla resital sunan Georges Mikautadze'yi gündemine aldı. 23 yaşındaki forvet için temaslar başladı. Tekniği, hızı ve bitirici vuruşlarıyla dikkat çeken genç forvet, sarı-kırmızılı ekibin ilgisine son derece olumlu yaklaştı. Metz'in 13 milyon Euro'luk satın alma opsiyonuna sahip olduğu yıldız oyuncunun Ajax'la 2028'e kadar kontratı var.

Trabzonspor'a bonservissiz savunmacı

Yeni sezon için en az iki stoper takviyesi yapmayı planlayan Trabzonspor, Savic'in yanı sıra Cedric Kipre'yi de gündemine aldı. İngiltere Championship ekibi West Bromwich Albion ile sözleşmesi sona eren 27 yaşındaki savunmacı şu an boşta. 1.93 boyundaki Fildişi Sahilli futbolcunun Fransız vatandaşlığı da bulunuyor. (Sabah)

Haberin Devamı
Mourinho, Real Madrid'in yıldızını getirecek

Mourinho'nun gelişi sonrası transferde çok üst düzey isimleri gündemine alan Fenerbahçe'den flaş bir hamle geldi. Sarı- Lacivertliler'in Real Madrid'in kaptanı Nacho Fernandez ile ilgilendiği öğrenildi. Son olarak Şampiyonlar Ligi finalinde Borussia Dortmund'a karşı ilk 11'de forma giyen 34 yaşındaki stoperin İspanyol deviyle sözleşmesi sona erdi.

MOURINHO DEVREYE GİRECEK

Sportif Direktörü Mario Branco'nun kariyerinde yeni bir sayfa açmak isteyen Nacho'nun menajeriyle temasa geçtiği belirlendi. Portekizli hocanın transferde bizzat devreye gireceği ve İspanyol futbolcuyu ikna etmek için görüşmelerde bulunacağı da ifade edildi.

Icardi'nin yedeği bulundu

Galatasaray'da en çok merak edilen konulardan biri ise Mauro Icardi'nin yedeğinin kim olacağı. Arjantinli yıldızın rotasyona gireceği isim konusunda birçok aday bulunuyor. Ancak gündemdeki en sıcak futbolculardan biri Memphis Depay. Hollandalı futbolcunun Atletico Madrid ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından kulübünden ayrılması üzerine maliyet araştırması başladı.

Beşiktaş'ın da devrede olduğu deneyimli yıldız için Şampiyonlar Ligi kozu kullanılacak. Ayrıca yine Hollanda'dan tanıdığı futbolcular da görüşmelere katılarak iknaya çalışacak.

Galatasaray'dan Varane hamlesi

Sarı- Kırmızılı takımın defans hattındaki oyuncular Victor Nelsson ve Davinson Sanchez'in ayrılık ihtimallerine karşılık önlem aldığı ve sezon sonu Manchester United'dan ayrılan Fransız stoper Raphael Varane'nın menajeriyle temas kurduğu öğrenildi. Cimbom'un bu isimlerinden birinin ayrılması halinde 31 yaşındaki savunma oyuncusuna teklifte bulunabileceği de gelen haberler arasında.

Haberin Devamı
YORUM YAZ