SON DAKİKA: Alex de Souza'nın temsilcisi Antalya'ya geldi! Kriz büyüyor...

Antalyaspor, Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza'yı 30 Mayıs'ta teknik direktör atamıştı. Ancak yaşanan problemler, kulüple Brezilyalı hocayı ayırma noktasına getirdi. Dün yaşanan forma krizinin ardından Alex de Souza'dan sürpriz bir hamle geldi. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Alex de Souza'nın temsilcisi Antalya'ya geldi! Kriz büyüyor...

Trendyol Süper Lig kulübü Antalyaspor, sezon öncesi kriz yaşıyor... Sports Digitale'nin haberine göre kırmızı-beyazlı kulübün teknik direktörü Alex de Souza'nın temsilcisi, Antalyaspor yönetimiyle görüşmek için Türkiye'ye geldi. Brezilyalı hocanın, Antalyaspor ile olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshedileceği iddia ediliyor.

Haberin Devamı

TRANSFERDE BÜYÜK SÜRPRİZ!

Fenerbahçe taraftarlarından Alex de Souza'ya yoğun ilgi

ÖZEL MADDE İDDİASI

Alex de Souza'nın sözleşmesinde '10 Temmuz 2024 tarihine kadar transfer tahtası açılmazsa; Antalyaspor'a tazminat ödemeden tek taraflı sözleşmesini feshedebilir' maddesinin bulunduğu bildiriliyor. Kırmızı-beyazlı kulüp, transfer tahtasının açıldığını henüz resmî olarak duyurmadı. Bu durumda, Alex de Souza'nın özel maddeyi kullanarak kulüpten ayrılabileceği belirtiliyor.

FORMA KRİZİ YAŞANDI

Öte yandan Antalyaspor, dün bir açıklama yayınlayarak Alex de Souza'nın idmanda Fenerbahçeli taraftarlarla fotoğraf çekilmesine ve forma imzalamasına tepki gösterdi. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bugün sosyal medyada, takımımızın Burdur kampı sırasında başka takım taraftarlarının Teknik Direktörümüz Alex de Souza ile fotoğraf çektirip imza aldığı görüntülerini biz de yönetim kurulu olarak şaşkınlık ve üzüntü ile gördük.

Haberin Devamı

'YAPILAN ARAŞTIRMA SONUCUNDA...'

Yapılan araştırma sonucunda: Hiç kimsenin alınmadığı antrenman sahasına kamp yapılan tesisin ve antrenman sahasının güvenliğinden sorumlu kişilerin zafiyeti nedeniyle kulübümüzden izinsiz olarak bazı kişilerin alındığı tespit edilmiştir. Bu zafiyet ile ilgili gerekli girişimler kulübümüz tarafından yapılmıştır.

SON DAKİKA: Alex de Souzanın temsilcisi Antalyaya geldi Kriz büyüyor...

'EN SERT DİLLE UYARILMIŞTIR'

Takımımızın Burdur kampındaki sevk ve idaresinden sorumlu profesyonellerimizin görüşü ve savunması alınmış, güvenliğin tam olarak sağlanması konusunda gerekli girişimler yapılmış, bundan sonra bir daha bu tür görüntülerin yaşanmaması için sorumlu kim varsa en sert dille uyarılmıştır. Taraftarımızın bu konudaki serzenişini haklı ve yerinde bir tepki olarak görüyor, aynı düşünceleri ve üzüntüleri paylaşıyoruz. Bundan sonra kamplarda, hazırlık maçlarında ve resmi müsabakalarda benzer görüntülerin yaşanmaması için tüm önlemlerin alınacağını saygıyla duyururuz."

YORUM YAZ