Fenerbahçe'den, Galatasaray ve Beşiktaş'a Oğuz Aydın çalımı! Transferde son dakika...

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu öncesi transfer çalışmaları devam ediyor. Beşiktaş, Ciro Immobile'yi getirerek büyük bir yankı uyandırdı. Fenerbahçe ise Jose Mourinho önderliğinde çalışmalarını yürütüyor. Okan Buruk ile üst üste üçüncü şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray da yoğun mesai harcıyor. Transfer dönemine hızlı giriş yapan Trabzonspor'un da durmaya niyeti yok. İşte Trendyol Süper Lig'de son dakika transfer haberleri...

Fenerbahçe'den, Galatasaray ve Beşiktaş'a Oğuz Aydın çalımı! Transferde son dakika...
Arda Turan, Metehan Baltacı'yı yine istiyor

Galatasaray'ın LASK ile oynadığı hazırlık maçında iki gol atarak dikkatleri üzerine çeken stoper ve sağ bek oyuncusu Metehan Baltacı, kendisine olan ilginin artmasını sağladı.

YENİDEN EYÜPSPOR

Dikkatleri üzerine çeken Metehan Baltacı, geçen sezonu Eyüpspor'da kiralık tamamlamıştı. Sabah'ın haberine göre, Avusturya kampında gelişimi gözlenen Metehan'ı eski hocası Arda Turan geri çağırdı. 21 yaşındaki genç stoperin yine Eyüpspor'a kiralanması bekleniyor.

Trabzonspor'dan Andreaw Gravillon hamlesi!

Transfer çalışmalarına son sürat devam eden Trabzonspor, Adana Demirspor’un stoperi Andreaw Gravillon'u listesine aldı. Tecrübeli oyuncu için yönetimin harekete geçmesi bekleniyor.

İŞTE BONSERVİSİ

Adana Demirspor forması giyen 1.89 boyundaki savunmacının bu yaz satılması bekleniyor. Transfer yasağı bulunan ve kaynak arayışına giren Güney ekibi, Gravillon’un fiyatını 3.5 milyon Euro olarak belirledi. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın oyun tarzını çok beğendiği 26 yaşındaki oyuncu için Trabzonspor Yönetimi’nin harekete geçmesi bekleniyor.

Svensson'un yerine Karsdorp!

Beşiktaşl, forvete Ciro İmmobile'yi transfer ettikten sonra İtalya'dan bir yıldızın daha peşine düştü. İtalyan basınında yer alan habere göre siyah-beyazlılar, AS Roma forması giyen Rick Karsdorp ile ilgileniyor.

SVENSSON'UN YERİNE

İtalyan basınından Calcio Mercato'nun haberine göre; Beşiktaş'ın Jonas Svensson ile yollarını ayırması durumunda Rick Karsdorp için teklifte bulunacağı belirtildi. Rick Karsdorp, geride kalan sezonda Roma formasını 28 maçta giydi. Hollandalı sağ bek, bu karşılaşmalarda 3 asist üretti.

Haberin Devamı
Galatasaray'da Yusuf Demir gelişmesi

Geçen sezonu İsviçre’de kiralık olarak geçiren, ancak beklentilerin altında kalan Yusuf Demir, Galatasaray’a geri döndü ve kampa katıldı.

İYİ OYNADI AMA...

6 milyon Euro’luk bir bonservis yatırımı yapılan 21 yaşındaki oyuncu, LASK Linz maçındaki etkili oyunuyla şaşırtıp Okan Buruk’tan övgü alsa da bu sezon yabancı statüsünde sayılacağı için kadroda düşünülmüyor. Galatasaray, genç futbolcuya kiralık gideceği ve yeterli süreyi alabileceği bir kulüp arıyor.

Okay Yokuşlu savaşı kızıştı

İngiltere Championship kulübü West Bromwich Albion'da forma giyen Okay Yokuşlu için Beşiktaş ve Trabzonspor yarış halinde. A Millî Takım'ın yıldızını hangi kulübün kadrosuna katacağı merakla bekleniyor.

HULL DA DEVREDE

Öte yandan Okay Yokuşlu için, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin de devreye girdiği gelen bilgiler arasında. 30 yaşındaki futbolcunun WBA ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunyor.

Cenk Tosun'u Mario Branco bitirdi!

Türk futbol tarihinin en pahalı transferine imza atan isim olan 33 yaşındaki Cenk Tosun, Beşiktaş’a veda etti. Sabah'ın haberine göre sarı-lacivertlilerin sportif direktörü Branco’nun görüşüp ikna ettiği millî santrfor, Kanarya’ya 2 yıllık imza atacak. Resmi açıklama bugün bekleniyor.

1 AY ÖNCE DEVREYE GİRDİ

Beşiktaş'ın yeni sözleşme konusunda 13 aydır görüşüp anlaşmaya varamadığı milli futbolcu Cenk Tosun'un Fenerbahçe ile el sıkıştığı ortaya çıktı. Uzun süre siyah-beyazlılarda eski başkan Ahmet Nur Çebi yönetimiyle masaya oturan oyuncunun mukavelesi 31 Mayıs 2024'te bitmişti. 2024 Avrupa Şampiyonası nedeniyle A Milli Takım kampında bulunan ve yeni bir görüşme yapılamayan 33 yaşındaki santrfor için Fenerbahçe'nin 1 ay önce devreye girdiği ve prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi.

 

Haberin Devamı
En-Nesyri'nin karar zamanı

Fenerbahçe, golcü transferinde bir başka ismin daha kararına kilitlenmiş durumda. Sabah'ta yer alan habere göre transfer listesinin ilk sırasında yer alan Youssef En-Nesyri ile sarı-lacivertlilerin görüşmeleri olumlu devam ediyor. Ancak Kanarya'nın yanı sıra Roma ve Al Quadsiya'nın da ilgilendiği 27 yaşındaki oyuncunun, geleceğiyle ilgili kararını vermesi bekleniyor.

FİKRİNİ DEĞİŞTİRMEZSE...

Futbolcu fikrini değiştirmezse Fenerbahçe, transferi yakın zamanda noktalayacak. Sevilla forması giyen En-Nesyri, İspanyol temsilcisinde çıktığı 196 maçta 73 gol attı ve 7 asist yaptı.

Galatasaray'dan Yusuf Yazıcı sürprizi

Fransa Ligue 1 kulübü Lille'den ayrılan Yusuf Yazıcı, kadrodaki yerli derinliğini artırmak isteyen Galatasaray’ın da gündemine geldi.

MENAJERİYLE TEMAS KURULDU

Hem Mertens’in alternatifi hem yardımcı forvet hem de sağ çizgide joker olarak düşünülen 27 yaşındaki futbolcunun menajeriyle ilk temasın kurulduğu ve pazarlık sürecinin başladığı belirtildi.

Füllkrug bombası!

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, listeye Niclas Füllkrug’u da ekledi. Jose Mourinho’nun fizik gücü yüksek ve hava toplarında etkili bir forvet istemesi sonrası bu tanıma en çok uyan isimlerden Füllkrug’un şartları, araştırılmaya başlandı.

8 MİLYON EURO

Dortmund’un Alman yıldız için gelecek teklifleri değerlendireceği kaydedildi. Daha önce Beşiktaş’ın da gündemine gelen 31 yaşındaki forvet, geçen sezon Dortmund formasıyla 46 resmi maçta 16 gol attı ve 10 asist yaptı. Fenerbahçe’nin Füllkrug için ilk etapta 8 milyon Euro’luk bir teklif yapacağı iddia edildi. Dortmund’un satış için pazarlıklara başlamayı kabul etmesi halinde Füllkrug ile de hemen temasa geçileceği öğrenildi.

Haberin Devamı
Immobile'den sonra Milik bombası!

Gabriel Pauliste ve Rafa Silva transferlerinin ardından Ciro Immobile'yi de İstanbul'a getiren Beşiktaş, bir bomba daha patlatıyor...

SIRA MİLİK'TE

Türkiye gazetesinin haberine göre Kara Kartal, Juventus'ta forma giyen Arkadiusz Milik ile ilgileniyor. Siyah-beyazlıların, Immobile'nin ardından Polonyalı santrfor için de girişimde bulunacağı iddia edildi.

6 MİLYON EURO

Juventus ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki golcünün güncel piyasa değeri ise 6 milyon euro. Kariyeri boyunca 402 resmî maça çıkan Milik, 161 gol atıp 39 asist yaptı.

Manchester United'dan Ferdi için Sancho önerisi!

EURO 2024'te değerini katlayan Ferdi Kadıoğlu'nun son talibi Manchester United oldu. Sabah'ta yer alan habere göre Borussia Dortmund'un ardından sarı-lacivertlilere İngiliz devinden 25 milyon Euro'luk teklif geldiği kaydedildi.

ERİK TEN HAG İSTİYOR

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag'ın kadrosunda mutlaka görmek istediği Ferdi için sarı-lacivertli yönetim, 35 milyon Euro'da ısrar ediyor. Ada ekibinin teklifini yükseltmediği takdirde takas formülü devreye girecek.

JADON SANCHO FORMÜLÜ

Kadroda düşünmediği isimleri sarı-lacivertlilere önerecek olan Manchester cephesine takasta 'Jadon Sancho'yu verin' mesajını ilettiği gelen haberler arasında. Elindeki sol bek Malacia'dan memnun olmayan Hag, Shaw'ı da yetersiz buluyor.

Fenerbahçe'den Oğuz Aydın için resmî teklif!

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'den sürpriz bir hamle geldi... Sarı-lacivertliler, hem Beşiktaş hem de Galatasaray'ın ilgilendiği Oğuz Aydın için devreye girdi.

RESMÎ TEKLİF YAPILDI

Sports Digitale'nin haberine göre Fenerbahçe, Oğuz Aydın transfer için Alanyaspor ve oyuncu ile resmî temas kurdu. 23 yaşındaki kanat oyuncusunun Akdeniz ekibi ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Oğuz'un güncel piyasa değeri ise 4.3 milyon euro.

Haberin Devamı
YORUM YAZ