Kayseri'de 4 gol var kazanan yok! (Kayserispor 2-2 Gaziantep FK | özet)

Tendyol Süper Lig'in 9. haftasında Kayserispor, Gaziantep FK'yi konuk etti. Dört kez filelerin havalandığı karşılaşma 2-2 sona erdi. Kayserispor ligde bu sezon yine galibiyet alamadı ve kötü gidişatını sürdürdü. İşte karşılaşmanın detayları...

Kayseri'de 4 gol var kazanan yok! (Kayserispor 2-2 Gaziantep FK | özet)

Millî maç arasının ardından Trendyol Süper Lig, Kayserispor-Gaziantep FK karşılaşması ile geri döndü. Burak Yılmaz'ın ayrılmasının ardından yeni teknik direktörü Sinan Kaloğlu ile yeni bir sayfa açan sarı-kırmızılı takım, Selçuk İnan'ın çalıştırdığı Gaziantep temsilcisini konuk etti. Gollü geçen karşılaşma 2-2 sona erdi.

Haberin Devamı
Sinan Kaloğlu: Bu takım ligi iyi yerlerde bitirecek

ANTEP KAÇTI KAYSERİ YAKALADI

Mücadekenin ilk golü 22. dakikada konuk ekipten geldi. Okereke, kale sahasından vuruşunu yaparak topu ağlara gönderdi. Bu golden iki dakika sonra Boa Morte sahneye çıktı ve Kayserispor, 1-1'lik beraberliği yakaladı. İlk yarı bitmek üzereyken Gaziantep FK, Kozlowski ile deplasmanda 2-1 öne geçti ve soyunma odasına bu skorla girdi.

Kayseride 4 gol var kazanan yok (Kayserispor 2-2 Gaziantep FK | özet)

SON SÖZÜ CARDOSO SÖYLEDİ

Gaziantep FK'nin öne geçmesinin ardından baskısını artıran Kayserispor, aradığı golü 57. dakikada Cardoso ile buldu ve skoru eşitledi. Kalan sürede başka gol sesi çıkmayınca taraflar, sahadan 2-2'lik skorla ve birer puanla ayrıldı.

PİYASALARI ALT ÜST ETTİ

KAYSERİSPOR YİNE KAZANAMADI

Ev sahibi takım, 2-2'lik beraberliğin ardından Trendyol Süper Lig'de puanını 5'e yükseltti. Kayserispor, Gaziantep FK karşısında da kazanamayınca bu sezon yine 3 puanla tanışamadı. Gaziantep FK ise bu beraberlikle birlikte ligde puanını 6'ya yükseltti.

Haberin Devamı

Kayserispor-Gaziantep FK maçının 11'leri

Kayserispor: Bilal, Gökhan, Attamah, Carole, Hasan Ali, Kartal Kayra, Karimi, Cardoso, Mane, Boa Morte, Bahoken.

Gaziantep FK: Dioudis, Emre Taşdemir, Ertuğrul, Kozlowski, Lungoyi, Saborit, Sorescu, Ndiaye, Bruno, Maxim, Okereke.

Maçın önemli anları

1' İlk düdük çaldı ve Kayseri'de maç başladı!

GOL | 22' Okereke attı, Gaziantep FK öne geçti... Kale sahasında boş kalan Okereke, Sorescu'nun pasının ardından topa dokunarak ağları havalandırdı: 0-1.

GOL | 24' Boa Morte attı, Kayserispor beraberliği yakaladı... Ev sahibi ekipte Boa Morte, kale sahasından yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 1-1.

GOL | 45+1' Kozlowski attı, Gaziantep FK deplasmanda yeniden öne geçti... Penaltı noktasının solundan sağ ayağının içiyle vuruşunu yapan Kozlowski, topu ağlara gönderdi: 1-2.

DEVRE | Karşılaşmanın ilk yarısı sona erdi.

İKİNCİ YARI BAŞLADI | 46' Kayseri'de ikinci devre başladı.

GOL | 57' Cardoso attı, Kayserispor beraberliği yakaladı... Ceza sahası içi sol çaprazından vuruşunu yapan Cardoso topu ağlara gönderdi: 2-2.

MAÇ BİTTİ | Son düdük çaldı ve Kayseri'de maç sona erdi.

YORUM YAZ