MENÜ

Advocaat'ın özel 3'lüsü!

Fenerbahçe'de kadroyu tanıma evresinde olan Hollandalı hoca, bazı isimleri özel olarak takip ediyor. Hücum hattında 3 futbolcuyu kafasında belirleyen Advocaat, sisteminin en can alıcısı bölgesinde Volkan Şen, Lens ve Sow’a güveniyor.

Advocaat'ın özel 3'lüsü!

Fenerbahçe’ye geleli bir ay kadar kısa bir süre olan Dick Advocaat, kadrosunu yavaş yavaş tanımaya başladı. Bütün oyuncularının özelliklerini öğrenmeye başlayan Advocaat, bazı isimleri özel olarak gözlemine aldı.

Hem maç hem de antrenman performanslarına göre değerlendirmeler yapan Hollandalı hoca, 4-3-3 sisteminin en önemli bölgesi olan hücum hattına ekstra önem veriyor.

İsmail Köybaşı'nı yakan olay!

Burada kullanacağı oyuncuları titizlikle seçen tecrübeli antrenör, 3 ismi şimdiden listenin tepesine yazdı. 68 yaşındaki teknik adam, Sunderland döneminde de çok istediği Moussa Sow’u kenarlar yerine forvetin en ilerisinde düşünüyor. Buna göre fizik olarak güven vermeyen Van Persie ve sürekli performans dalgalanmaları yaşayan Emenike alternatifleri oluşturacak. Jose Fernandao’nun en son ihtimal olması bekleniyor.

Diğer yandan takımın bir diğer kritik noktası kanatlarda da Advocaat 2 öğrencisini özellikle beğeniyor. Hırsı, azmi ve yeteneği nedeniyle Volkan Şen, deneyimli çalıştırıcının kısa sürede gözüne girerken, PSV ve Sunderland’den öğrencisi Jeremain Lens de formaya yakın duruyor.

Kaynak: Skorer

Hasan Ali Kaldırım pes etmiyor!

Haberin Devamı
YORUM YAZ