MENÜ

Hasan Ali Kaldırım pes etmiyor!

Bursa ve Zorya karşılaşmalarında etkisiz olan milli futbolcu, kendini affetirmek için antrenmanlardan sonra ekstra çalışıyor. Advocaat da oyuncusunu, “Sana güveniyorum. Mücadele ettiğin sürece sorun yok” sözleriyle motive ediyor.

Hasan Ali Kaldırım pes etmiyor!

Caner Erkin’in yuvadan uçmasının ardından sol kanatın vazgeçilmez ismi olan, ancak alınan kötü sonuçlarda eleştirilen ilk isimlerden biri olarak dikkat çeken Hasan Ali Kaldırım hırs yaptı. Antrenmanlardan sonra ekstra çalışmalar yapan ve sıkı çalışan Hasan Ali’ye hocasından da destek geldi.

Üst üste yapılan maçlar nedeniyle biraz yorulduğunu itiraf eden Hasan Ali, Kasımpaşa karşısında beklenen görüntüyü sergileyeceğini söyledi.

Hollandalı teknik adam ise, “Sen benim en güvendiğim oyunculardan birisin. Bütün maçlarda özveriyle oynuyorsun, basmadık yer bırakmıyorsun. Benim için önemli olan da budur. Mücadele ettiğin sürece sorun yok” sözleriyle oyuncusunu motive etti.

Yine oynatacak

Dick Advocaat Kasımpaşa mücadelesinde son dakika sürprizi olmazsa Hasan Ali’yi sol bekte oynatacak. Beşiktaş’tan transfer edilen İsmail Köybaşı’nın ise yine kulübede olması bekleniyor. Hollandalı hoca kesin kadroya bugün yapılacak idmandan sonra karar verecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ