Sivasspor'dan müthiş geri dönüş: Adana Demirspor'a evinde şok!

Trendyol Süper Lig'de 10. haftanın açılış maçında Adana Demirspor, Net Global Sivasspor'u ağırladı. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan mücadele nefes kesti. Ev sahibi ekip Adana Demirspor, müsabakada 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve Sivasspor'a 4-2 mağlup oldu. Yiğidolar, bu müthiş geri dönüşle rahat bir nefes aldı. Adana Demirspor-Sivasspor maçına dair detaylara göz atalım...

Sivasspor'dan müthiş geri dönüş: Adana Demirspor'a evinde şok!

Süper Lig'de 10.hafta heyecanı başladı. Açılış maçında Adana Demirspor, Sivasspor'u konuk etti. Adana Demirspor ile Sivasspor arasında oynanan müsabaka oldukça heyecanlı anlara sahne oldu. 

Haberin Devamı

Adana Demirspor'dan art arda goller!

Adana Demirspor müsabakaya hızlı başladı. Dakikalar 13'ü gösterirken Yusuf Barasi takımını 1-0 öne geçirdi ve sadece 3 dakika sonra Semih Güler, Sivasspor kalesine bıraktığı golle skoru bir anda 2-0'a getirdi. 

Art arda yediği gollerin şokunu üzerinden atan Sivasspor, 38. dakikada farkı bire indirdi ve devreye 2-1 geride girdi. 

Sivasspordan müthiş geri dönüş: Adana Demirspora evinde şok

Müthiş geri dönüş!

Müsabakanın 2. yarısı ise nefes kesti. Sivasspor, 61. dakikada Rodrigues'le eşitliği yakaladı. 66. dakikada ise sahneye golcüsü Manaj çıktı ve takımını 2-0'dan 3-2'lik üstünlüğe taşıdı. Radakovic'in golü ise Sivasspor'un galibiyetini tescilledi ve Yiğidolar, Adana Demirspor karşısında zorlu maçı 4-2 kazanarak puanını 14'e çıkardı ve 6. sırada yer aldı. 

Haberin Devamı

Adana Demirspor ise kendi sahasında Sivasspor'a kaybetmesinin ardından 1 puanla Süper Lig'in son sırasında kalmaya devam ediyor. 

Sivasspordan müthiş geri dönüş: Adana Demirspora evinde şok

ADANA DEMİRSPOR 2-4 SİVASSPOR (MAÇ SONUCU)

GOL: (13' Yusuf Barasi, 16' Semih Güler | 38' Fode Koita, 61' Rodrigues, 66 Manaj, 89' Radakovic)

 

YORUM YAZ