Arabistan'da Talisca ve Muleka fırtınası: Beşiktaş'ın eski yıldızları durdurulamadı!

Beşiktaş'ın eski yıldızları Talisca ve Muleka, Suudi Arabistan Ligi'nin 8. hafta Al Kholood- AlNassr müsabakası ile karşı karşıya geldiler. Siyah-Beyazlı ekibin eski yıldızları, performanslarıyla maça damga vurmayı başardılar. Detaylar haberimizde...

Suudi Arabistan Ligi 8. hafta maçında Al Kholood, Al Nassr ile 3-3 berabere kaldı. Müsabakaya, Beşiktaş'ın eski yıldızları Talisca ve Muleka, performanslarıyla damga vurdu. İşte detaylar... 

Haberin Devamı

Al Nassr'ın Al Kholood karşısında gollerini 12,28 ve 71. dakikalarda sırasıyla Myziane Maolida(2) ve Jackson Muleka attı. 

Muleka ve Talisca damgası! 

Ronaldo'nun takımının golleri ise 16, 24 ve 90+5(P). dakikalarda Aymeric Laporte ve Anderson Talisca'dan (2) kaydetti. Muleka, Arabistan kariyerindeki ilk golünü Al Nassr karşısında kaydederken Myziane Maolida'nın attığı 2 golde de asist Muleka'dan geldi. 

Bir sonraki hafta Al Nassr, Suudi Arabistan Kupası son 16 turunda evinde Al Taawon'u ağırlarken Al Kholood ise ligde Al Taawon deplasmanına çıkacak. 

Arabistanda Talisca ve Muleka fırtınası: Beşiktaşın eski yıldızları durdurulamadı

Ronaldo kadroda yoktu!

Cristiano Ronaldo, sakatlığı sebebiyle Al Nassr'da kadroda yer almadı. Bu sonuçla birlikte Al Nassr, puanını 18'e çıkarırken Al Kholood puanını 6 yaptı. 

YORUM YAZ