MENÜ

Trabzonspor'da Abdullah Avcı takımına güveniyor! 'Oyunu değil, skoru kaybettik'

Trendyol Süper Lig'in 28. hafta maçında, Alanyaspor'a konuk olan Trabzonspor, sahadan 3-1'lik yenilgiyle ayrıldı. Müsabakanın ardından konuşan Abdullah Avcı, oyun olarak maçı kaybetmediklerini söylerken hedeflerinin devam ettiğini açıkladı.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı takımına güveniyor! 'Oyunu değil, skoru kaybettik'

Alanayspor'a deplasmanda 3-1 kaybeden Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, maçın ardından oynadıkları oyuna göre aldıkları skoru hak etmediklerini ifade etti.

Haberin Devamı
Abdullah Avcı: Bu dalgalanmalar zaman zaman olacak

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maçın ardından şöyle konuştu:

Çok iyi oynadığımız bir ilk yarıyı 2-0 geride kapattık. Pozisyonlarımız var. Bir tanesi olacak şey değil. İkinci gol hiç sahada karşılaşmadığımız pozisyon. Oyunun içinde bunlar var, hatalar olabiliyor. İlk gelen top gol oldu. İkinci yarı itibariyle, bir gol bile bizi oyuna ortak edecekti. Tekrarlı hücum yapmalıydık.

"Zaman zaman yaptık, zaman zaman yapamadık. Fırsatlar geldi, rakibe fırsatlar verdik. Oyunun bütününde hak etmedik. Oyun olarak kaybetmedik ama skor olarak kaybettik. Çok olmayacak bir şey, hepsi bir maçta başımıza geldi. Oyunun karşılığını alamadık. Yapacak bir şey yok. Bu dalgalanmalar olacak. Hedefimize emin adımlarla gitmeye çalışacağız. Hedefler devam ediyor. Alanyaspor'a ve Fatih Hoca'ya başarılar."

YORUM YAZ