MENÜ

Radamel Falcao: Eski Falcao geri dönüyor

Monaco’nun Kolombiyalı yıldızı iddialı konuştu: Son iki sezonda fazla oynayamadığım için formum düştü. Hazırlık maçlarında attığım gollerle güvenim tekrar yerine geldi.

Radamel Falcao: Eski Falcao geri dönüyor

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Monaco, transferde Mendy, Sidibe ve Glik gibi isimleri kadrosuna kattı. Ancak onlar için yeni sezondaki en büyük takviye, Chelsea ile kiralık sözleşmesi sona eren Radamel Falcao oldu. Kolombiyalı futbolcu, Manchester United’ın ardından Chelsea’de de büyük hayal kırıklığı yarattı. Doğru düzgün şans bulamadan iki sezonu geride bıraktı. Falcao’nun Monaco’ya dönüşü ise etkileyici oldu. 30 yaşındaki forvet hazırlık maçlarındaki performansıyla taraftarları heyecanlandırdı.

‘Gücüm yerine geliyor’

Kolombiyalı oyuncu, geleceğiyle ilgili iddialı açıklamalarda bulundu. Falcao, “Attığım goller, güvenimin yeniden yerine gelmesini sağladı. Kendimi çok iyi hissediyorum. Şu anda sadece maç ksiğim var. Oynadıkça, vücudum eski gücüne ve hızına kavuşuyor. Yakın zamanda eski Falcao’yu yeniden sahalarda görmeye başlayacaksınız. Geri dönüyorum” ifadelerini kullandı.

Almanlar’dan şok iddia!

Monaco’nun, Türkiye’de son dönemde yaşanan olaylar nedeniyle İstanbul’a gelmek istemediği öne sürülmüştü. Ancak Fenerbahçe Kulübü önceki gün bir açıklama yaparak bunu yalanlamıştı.
Bu konuyla ilgili son iddia Almanya’dan geldi. Alman basını, 26-27 Temmuz’da Fenerbahçe’nin sahasında oynanması gereken mücadelenin, Köln şehrindeki RheinEnergie Stadı’na alınabileceğini
öne sürdü. Almanlar bu talebin Monaco’dan geldiğini iddia etti.

Al Moutinho’yu ver Parejo’yu!

İspanyol Cadena Ser Radyosu, Monaco’nun Valencia’nın oyun kurucusu için teklifte bulunduğunu duyurdu. Fransız ekibinin, Dani Parejo için Joao Moutinho’nun yanı sıra bir miktar para önerisiyle Valencia’nın kapısını çaldığı belirtildi. Ancak hem teknik direktör Ayestaran hem de sportif direktör Jesus Pitarch, Parejo’nun ‘satılması mümkün olmayan’ oyuncular arasında yer aldığını açıkladı. Andre Gomes’i yüksek bir ücretle satmaya hazırlanan İspanyol ekibinin, aynı bölgede oynayan Parejo’yu da kaybetmek istemediği belirtildi.

Guilavogui için teklif yaptılar

Monaco, orta sahanın önemli isimlerinden Jeremy Toulalan’ın sözleşmesini uzatmamıştı. Kırmızı-Beyazlılar, Bordeaux’ya giden defansif orta saha oyuncusunun yerini Joshua Guilavogui ile doldurmak istiyor. Wolfsburg, geçen sene kiraladığı 25 yaşındaki futbolcunun bonservisini aldı. Ancak Fransız futbolcunun Almanya’da mutsuz olduğu ve Monaco’nun teklifine sıcak baktığı belirtildi. Wolfsburg’un, 3 milyon Euro’ya aldığı Guilavogui için kapıyı 10 milyon Euro’dan açtığı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ