MENÜ

Messi'den Milli Takım açıklaması

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, Eylül'de başlayacak Dünya Kupası elemelerinde yeniden Arjantin Milli Takımı'yla sahaya çıkacağını açıkladı.

Messi'den Milli Takım açıklaması

Copa America finalinde Şili'ye penaltı atışlarında 4-2 mağlup olarak kupadan olan Arjantin'de, takımın ilk penaltısını kaçıran Lionel Messi maç sonunda Milli Takımı'nı bıraktığını açıklamıştı. Bu olay sonrası Arjantin'in efsaneleri yıldız futbolcuyu kararından çevirmek için yoğun çaba harcadı. Bu çabalar sonuç verdi ve Baracelona'lı yıldız Lionel Messi milli takıma geri döneceğini açıkladı.

Arjantin'de Gerardo Martino yerine gelen Edgardo Bauza'nın Messi'yle görüştüğü ve yıldız futbolcuyu ikna ettiği öğrenildi.

Arjantin'in yıldızı Lionel Messi Eylül'de başlayacak Dünya Kupası elemelerinde yeniden Arjantin Milli Takımı'yla sahada olacak.


Messi'ye tarihi şok!


Geri dönem kararından sonra açıklamalarda bulunan Messi, 'Arjantin futbolunda düzelmesi gereken çok şey var, ben de dışarıdan eleştirmek yerine içeride olmayı tercih ettim. Ülkemi ve bu formayı seviyorum' dedi.

Yakın zamanda ise dünya futbolunun efsanesi Diego Armando Maradona, 'Messi Arjantin Milli Takımı'na geri dönmez' ifadelerini kullanmıştı.



"Lionel Messi yatakta ölü gibiydi"

Haberin Devamı
YORUM YAZ