MENÜ

Kardeşi öldürülen Serge Aurier'den mahkemeye duygusal mektup: Ben ailesi parçalanmış bir adamım

Sacha Boey'in ayrılışının ardından sağ bek bölgesine iyi bir oyuncu arayan Galatasaray, Premier Lig ekibi Notthingham Forest'ta forma giyen Serge Aurier'i kiralık olarak kadroya katmıştı. İlk kez Alanyaspor deplasmanında forma bulan 31 yaşındaki oyuncunun 2020 yılında öldürülen kardeşi Christopher'un mahkemesinde karar nihayet verilirken Aurier'nin de mektubu okundu. İşte detaylar...

Kardeşi öldürülen Serge Aurier'den mahkemeye duygusal mektup: Ben ailesi parçalanmış bir adamım

Devre arası transfer döneminde Sacha Boey'i rekor bir bonservis bedeli karşılığında Bayern Münih'e satan Galatasaray, Fransız yıldızın yerini ise o dönem Fildişi Sahili ile Afrika Kupası'nda yer alan Serge Aurier ile doldurmuştu.

Haberin Devamı

İLK MAÇINA ALANYA'DA ÇIKTI

Finalde sakatlanan 31 yaşındaki oyuncu bir süre sahalardan uzak kaldı. Serge Aurier, sarı - kırmızılı formayı ilk kez deplasmanda oynanan Alanyaspor karşılaşmasında giymişti. Mücadeleye ilk 11'de başlayan başarılı oyuncu devre arasında yerini Kaan Ayhan'a bırakmıştı.

Aurier, Adana Demirspor ile deplasmanda oynanan mücadelede de sekiz dakika sahada kaldı.

KARDEŞİ ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Serge Aurier'nin kendisi gibi futbolcu olan kardeşi Christopher Aurier, 13 Temmuz 2020 tarihinde Toulouse'taki bir gece kulübünün önünde Kuevi Koudoyor isimli biri tarafından öldürülmüştü. Christopher da abisi Serge gibi Lens altyapısından yetişmiş bir futbolcuydu.

Kardeşi öldürülen Serge Aurierden mahkemeye duygusal mektup: Ben ailesi parçalanmış bir adamım

CEZASI AÇIKLANDI

Dört yıl sonra karar nihayet açıklandı. Cuma günü Haute-Garonne Ağır Ceza Mahkemesi, 31 yaşındaki Kuevi Koudoyor'u Serge Aurier'in kardeşi Christopher Aurier'i öldürmekten 23 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Haberin Devamı

'BEN AİLESİ SONSUZA DEK PARÇALANMIŞ BİR ADAMIM'

Duruşmaya katılmayan Serge Aurier, mahkemeye avukatı Romain Vanni tarafından okunan bir mektupla hitap etti: "Dikkatleri asıl önemli olandan uzaklaştırmak istemedim. Christopher'ın hayatı bir katil tarafından alındı. Ben ailesi sonsuza dek parçalanmış bir adamım."

Kardeşi öldürülen Serge Aurierden mahkemeye duygusal mektup: Ben ailesi parçalanmış bir adamım

YORUM YAZ