MENÜ

Kocaelispor'a Finli forvet: Santeri Haarala!

Trendyol 1.Lig'in iddialı takımlarından Yeşil-Beyazlılar transferin son saatlerinde gaza bastı. Kocaelispor'un, Tampereen forması giyen Santeri Haarala için temaslara başladığı öğrenildi.

Kocaelispor'a Finli forvet: Santeri Haarala!

Hedefini Süper Lig olarak belirleyen Kocaelispor'da transfer operasyonu son sürat devam ediyor... Yeşil-Siyahlılar'da Douglas Tanque'nin ayrılmasının ardından forvet arayışı hız kazanmıştı. Yarın bitecek transfer dönemi öncesinde sürpriz bir atak geldi.

Haberin Devamı

Antalya ve Ümraniye de istedi

Finlandiya ekibi Tampereen'de görev yapan 24 yaşındaki Finli santrafor Santeri Haarala için temaslar başladı. Aralık ayında kulübüyle sözleşmesi bitecek olan başarılı futbolcu için Antalyaspor'un da ilgisinin olduğu ancak Akdeniz ekibinin resmi adım atmadığı öğrenildi. Yine 1.Lig ekiplerinden Ümraniyespor'un da Haarala için dirsek teması kurduğu fakat Finli futbolcunun kısa vadede hedefleri olan bir takıma gitmek istediği kaydedildi.

Pukki sonrası Milli Takıma...

Teemu Pukki'nin ilerleyen yaşı (33) nedeniyle Finlandiya Milli Takımı'nın as forveti olmasına kesin gözüyle bakılan 24 yaşındaki hücumcu için Kocaeli'nin son saatlerde bastırdığı gelen haberler arasında.

 

YORUM YAZ