MENÜ

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci bu sezon bambaşka! Derbide kariyer rekorunu kırdı

Süper Lig’in 34. haftasında Fenerbahçe, sahasında Beşiktaş'ı ağırladı. Sarı-lacivertlilerin bu sezonki en formada ismi İrfan Can Kahveci, dev maçta attığı golle birlikte kariyer rekorunu kırdı.

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, Süper Lig'in 34. haftasında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçta farkı ikiye çıkaran sarı-lacivertli ekibin tecrübeli futbolcusu İrfan Can Kahveci, kendi kariyer rekorunu kırdı. 

Haberin Devamı

İLK 11'DE BAŞLADI

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Süper Lig’in 33’üncü haftasında oynanan Sivasspor maçının 11’inde tek değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü. Tecrübeli teknik adam, Edin Dzeko yerine gol yollarında Michy Batshuayi’ye forma verdi. Fenerbahçe, Beşiktaş karşısına şu ilk 11 ile çıktı;

“Livakovic- Osayi-Samuel, Becao, Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, Tadic, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Batshuayi.”

Fenerbahçede İrfan Can Kahveci bu sezon bambaşka Derbide kariyer rekorunu kırdı

FARKI İKİYE ÇIKARDI

Karşılaşmanın 69. dakikasında Michy Batshuayi presi sonrası topu kazandı. Belçikalı forvetin pasında İrfan Can Kahveci ayak içiyle ağları havalandırdı.

MUHTEŞEM PERFORMANS

İrfan Can Kahveci derbide attığı golle bu sezon Süper Lig'de 12. kez ağları havalandırdı. İrfan Can toplamda ise 18 gol 12 asist ile kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçede İrfan Can Kahveci bu sezon bambaşka Derbide kariyer rekorunu kırdı

'BUNDAN DA DERS ÇIKARTACAĞIZ'

İrfan Can Kahveci maçın ardından açıklamalarda bulundu. Kalan tüm maçları kazanmak istediklerini vurgulayan İrfan Can Kahveci şu ifadeleri kullandı:

"Maça çok iyi başladık. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra kalitemizi göstermeye çalıştık. 2-0'dan sonra daha iyi olabilirdik. Bundan da ders çıkartacağız. Her maçı kazanmak istiyoruz. Her maçı kazanacağız ve sonuca bakacağız."

YORUM YAZ