MENÜ

Josue'den sonra Diarra da geliyor

Fransa'da Diarra ile görüşen Mehmet Özbek ve Cenk Ergün, bu görüşmelerden olumlu sonuç aldı. Ancak Fransız futbolcuyla, eski kulübü Lokomotiv'le yaşadığı sorunu çözmesi halinde imzaların atılacağı belirtildi.

Josue'den sonra Diarra da geliyor

Josue transferini bitiren Galatasaray, şimdi rotayı Diarra’ya çevirdi. Fransa’da Marsilya forması giyen 31 yaşındaki ön libero, geçtiğimiz günlerde menaceriyle birlikte Galatasaraylı yöneticiler Mehmet Özbek ve Cenk Ergün’le bir araya gelmişti. Bu görüşme son derece olumlu geçince, yoğun bir mesai başladı.

Lokomotiv Moskova’dan Marsilya’ya geçerken transfer usulsüzlüğü yapıldığı gerekçesiyle 10 milyon Euro ceza alan Diarra’nın, bu sorunu Rus kulübüyle çözmesi bekleniyor. Bu pürüz aşıldığı an, tarafların resmi sözleşme imzalayacağı belirtiliyor. Bu doğrultuda Diarra’nın menaceri apar topar Rusya’ya gitti.


Galatasaray'dan flaş Dzeko açıklaması!


Yönetim haber bekliyor

Galatasaray Yönetimi şimdi Diarra’nın menacerinden haber bekliyor. Ceza konusunda aşama kaydedilirse, Fransız oyuncu İstanbul’a gelecek ve yapılacak kontratın detayları görüşülecek. Sarı-Kırmızılılar, tecrübeli oyuncuya senelik 4 milyon Euro civarında ödeme yapmaya hazır. Şimdi de Diarra’nın fedakârlık yapması bekleniyor.


Josue ailesiyle birlikte İstanbul'da


Haberin Devamı
YORUM YAZ