MENÜ

Josue ailesiyle birlikte İstanbul'da

Galatasaray'ın Porto'dan kiraladığı Josue, resmi imzayı atmak için İstanbul'a geldi.

Josue ailesiyle birlikte İstanbul'da


Galatasaray'ın Porto'dan kiraladığı Portekizli futbolcu Josue, resmi imzayı atmak üzere İstanbul'a geldi.

Ailesiyle birlikte Türkiye'ye gelen 25 yaşındaki orta alan oyuncusu, sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini Sarı-Kırmzılılar'a bağlayan resmi imzayı atacak.

Daha önce ülkemizde Bursaspor'da da forma giyen Josue, geçtiğimiz sezon ise Braga'da kiralık olarak top koşturmuştu.

'Beni Galatasaray'a vermezseniz kendimi sakatlarım'

Cim Bom'un teknik direktörü Jan Olde Riekerink, Portekizli oyuncunun Pazartesi akşamı Kardemir Karabükspor ile oynanacak Spor Toto Süper Lig maçında kadroda yer almayacağını açıklamıştı.

Josue Pesqueira kimdir? / Josue Pesqueira'nın kariyeri

'Çok mutluyum'

İlk açıklamasını GS TV'ye yapan Josue şöyle konuştu:

"Çok mutlu olduğumu söyleyebilirim. Galatasaray’a gelmemde, buraya gelmemde payı olan herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Diğer taraftan aileme teşekkür etmek istiyorum. Hep benimle beraberler, hep benim yanımdalar. Tekrardan Türkiye’ye döndüğüm için, tekrardan burada olduğum için ve Galatasaray gibi büyük bir kulüpte oynayacağım için çok mutluyum. Hedefleri biliyorum, hedefler doğrultusunda elimden gelenin en iyisini takımıma umarım sağlarım."

'Türkiye'nin en büyük camiasında oynayacağım'

"Türkiye futboluna yabancı değilim, biliyorum ama her sene futbol değişiyor. Tabii ki Türk futbolu da değişiyor. Ama diğer taraftan buradaki atmosfer, buradaki yaşadıklarım beni buraya döndürdü. Türkiye’ye döndüğüm için de o yüzden çok mutluyum. Şimdi çok çok daha büyük bir camia, Türkiye’nin en büyük camiasında oynayacağım. En güzel stadında, en güzel taraftarının önünde oynayacağım, o da beni inanılmaz heyecanlandırıyor."

Haberin Devamı
YORUM YAZ