MENÜ

Galatasaray taraftarı Östersunds yenilgisinin faturasını kesti

Galatasaray'ın Östersunds'a elenmesi Galatasaray taraftarını adeta çılgına çevirmişti. Fanatik.com.tr olarak sosyal medya üzerinde yaptığımız anket sonuçlandı. Galatasaray taraftarı Östersunds yenilgisinin faturasını; Tudor, yönetim ve oyunculara kesti.

Galatasaray taraftarı Östersunds yenilgisinin faturasını kesti

Galatasaray geçtiğimiz gün Östersunds ile kritik bir karşılaşmaya çıktı. Galatasaray taraftarının stadı doldurmasına rağmen takımın kötü oyunu ve alınan 1-1'lik beraberlik taraftarın sabrını taşırdı. Galatasaray taraftarına göre Östersunds faciasının sorumluları belli: Tudor, yönetim ve oyuncular.

Galatasaray'ın kendisinden çok çok düşük bütçeli İsveç temsilcisi Östersunds'a elenmesi sabırları taşırdı. Galatasaray taraftarı yenilen gole kadar takımlarını desteklese de maç 1-0 olunca istifa sesleri yükselmeye başladı. Oyuncuları ıslıklayan (Muslera hariç) taraftarlar, yönetimi ve Tudor'u da istifaya davet etmişti. Maç sonunda ise taraftarlar Florya'ya giderek takımı protesto etti.

Taraftar sorumluları belirledi

Fanatik.com.tr olarak sosyal medya hesabımızdan, "Östersunds hezimetinin sorumlusu sizce kim?" sorusunu yönelttik. Anketimize katılan 20.871 Galatasaray taraftarının %48'i sorumlunun Tudor, yönetim ve oyuncular olduğunu düşünüyor.

%30'luk bir kısmı faturayı başkan ve yönetime keserken sorumlunun teknik direktör Igor Tudor olduğunu düşünenler %12 ile azınlıkta. Sorumlunun sadece futbolcular olduğunu düşünenler ise 10'da kaldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ