MENÜ

Galatasaray'da büyük gün

Haftalardır konuşulan Galatasaray Olağan Mali Kongresi bugün yapılacak. Başkan Dursun Özbek ve yönetiminin, mali ve idari açıdan ibrası üyelerin oyuna sunulacak. Son yaşanan istifaların ardından muhalefet Özbek’e iyice yüklenirken, kongrenin gergin geçmesi bekleniyor.

Galatasaray'da büyük gün

Galatasaray’da her yıl yapılan Olağan Mali Kongre, bugün saat 10.00’da Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Başkan Dursun Özbek ve yönetiminin 2016 yılı mali ve idari performansının ibra oylamasının yapılacağı kongerede, son dönemde artan muhalif söylemlerin etkisiyle heyecanlı, bir o kadar da gergin bir ortam bekleniyor.

Sarı-Kırmızılı kulüpte yöneticilik yapan birçok duayen isim, üst üste yaşanan istifaların ve sportif anlamdaki başarısızlığın ardından Dursun Özbek’i sert şekilde eleştirirken, seçim kararı alınması yönünde kongrede telkinlerde bulunacakları öğrenildi. Galatasaray’da yönetici Nasuhi Sezgin’in ardından Sportif A.Ş.’de görev yapan Levent Nazifoğlu ve Alp Yalman art arda ayrılık kararı almışlardı.

Kritik nokta disiplin cezaları

Mali Kongre’de faaliyet ve denetim raporlarının katılımcılara aktarılmasının ardından, görüşmeler bölümünde konuşmalar yapılacak. Sonrasında Dursun Özbek yönetiminin mali ve idari bakımdan ayrı ayrı ibrası üyelerin oylarına sunulacak. En kritik noktalardan biri ise disiplin cezası alan üyelerin başvurularının görüşüleceği bölüm. Bu üyelerin ihraç edilip edilmeyecekleri karara bağlanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ