MENÜ

'Fenerbahçe taraftarı uzaydan bile destekler!'

Fenerbahçe'nin defans oyuncusu Abdoulaye Ba, 'Artık ben de Fenerbahçeliyim' dedi ve taraftarların tutkusunu 'Uzayda bile destekler' diyerek özetledi.

'Fenerbahçe taraftarı uzaydan bile destekler!'

Fenerbahçe’nin sezon başında Porto’dan kiraladığı Abdoulaye Ba, Sarı-Lacivertli taraftarlara içini döktü. Kısa sürede tribünlerin sempatisini kazanan Senegalli stoper, yemek yediği bir mekanda kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen taraftarları kırmadı, soruları içtenlikle yanıtladı. Birçok konu hakkında konuşan Ba, şu ifadeleri kullandı:

‘EN BÜYÜK HAYALİM F.BAHÇE’DE KALMAK’

F.Bahçe’de devam etmeyi gerçekten çok istiyorum. Daha önce Bernabeu, Camp Nou, Luz, Dragao gibi statlarda oynadım ama inanın bana Kadıköy’de sahaya çıkmak onur verici bir durum. Burada hiçbir yerde olmayan tutku var. Taraftarımızı çok seviyorum. Onların bir parçası olmak inanılmaz güzel bir duygu. Burada kalmak en büyük hayalim çünkü artık ben de bir F.Bahçe taraftarıyım.”

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe'yi çalıştırmak istemem

‘İSTANBUL’U TV’DE FARKLI GÖSTERİYORLAR’

“Ben bir müslümanım ve müslüman bir ülkede futbol oynamak beni daha mutlu ediyor. İspanya’da cami bulamıyordum fakat burada her yerde cami var. Ve bu şehri gerçekten çok sevdim. Çok sevdiğim yakın arkadaşım Sow, İstanbul’u bana anlatmıştı ama TV’ler burayı farklı gösteriyor. Fakat geldikten sonra hayran kaldım bu şehre.”

Kaynak: Habertürk

Haberin Devamı
YORUM YAZ