MENÜ

Türk vatandaşlığına geçti, formayı giydi!

Son Milletler Ligi turnuvasında şampiyon olan Filenin Sultanları hazırlıklara başladı. Türk vatandaşlığına geçen ve Milli Takım'a seçilen başarılı oyuncu ay-yıldızlı formayı ilk kez giydi. Öte yandan A Milli Erkek Voleybol Takımımız da Ankara'da çalışmalarına start verdi.

Türk vatandaşlığına geçti, formayı giydi!

Geçen sezonu 3 şampiyonlukla kapatan Filenin Sultanları yeniden toplandı. Antalya'da başlayacak Milletler Ligi'nde mücadele edecek Türkiye ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

CANSU ÖZBAY PAYLAŞTI

Cansu Özbay'ın 'Biz başladık' notuyla paylaştığı fotoğrafta Tuğba Şenoğlu, Ayça Aykaç, İlkin Aydın, Alexia Carutasu ve Tutku Burcu Yüzgenç yer aldı.

CARUTASU VE VARGAS AYNI ANDA SAHADA OLAMAYACAK

Bu yıl ilk kez milli takım daveti alan Alexia Carutasu da kampa katıldı. Carutasu ve Melissa Vargas kurallar gereği aynı anda maç kadrosunda bu sezon olmayacak. Bu durumda VNL haftalarında Santarelli'nin iki isimden birini seçmesi bekleniyor. Öte yandan 2025'ten itibaren ise iki isim aynı anda sahada yer alabilecek.

İLK HAFTA ANTALYA'DA START ALACAK

Filenin Sultanları, Voleybol Milletler Ligi’nin ilk haftasında 14-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında Antalya’da, ikinci haftasında 28 Mayıs-2 Haziran 2024 tarihleri arasında Amerika’da, üçüncü haftasında da 11-16 Haziran 2024 tarihleri arasında Çin’de mücadele edecek. 16 takımın mücadele edeceği VNL’de üç hafta sonunda puan cetvelinde ilk 8 sırada yer alan takımlar finallerde mücadele etme hakkı kazanacak.

Haberin Devamı

TÜRKİYE KADROSU

Pasör: Cansu, Elif, Sıla, Dilay
Pasör Çaprazı: Vargas, Tutku, Alexia Carutasu, Defne
Smaçör: Meliha, İlkin, Saliha, Hande, Tuğba, Derya, Bianka, Ebrar, İdil
Orta Oyuncu: Eda, Zehra, Aslı, Yasemin, Kübra, Beyza, Bengisu, Bahar, Deniz
Libero: Ayça, Simge, Melis, Gizem

Türk vatandaşlığına geçti, formayı giydi

FİLENİN EFELERİ DE ÇALIŞMALARA BAŞLADI

A Milli Erkek Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi’nin hazırlıklarını başantrenör Cedric Enard yönetiminde Ankara’da sürdürüyor. Hazırlıklarını Ankara’da sürdüren Filenin Efeleri, önümüzdeki günlerde İtalya Milli Takımı’nın davetlisi olarak İtalya’nın Cavalese kentine giderek bir turnuvaya katılacak.

Millilerimiz, İtalya kampının ardından 18 Mayıs 2024 tarihinde Milletler Ligi (VNL) 1. ayağı karşılaşmaları için Antalya’ya gidecek.

A Milli Erkek Voleybol Takımımız, Antalya’da 21 Mayıs’ta Kanada, 23 Mayıs’ta Hollanda, 25 Mayıs’ta Fransa ve 26 Mayıs’ta A.B.D. ile karşılaşacak.

YORUM YAZ