MENÜ

Fenerbahçe sil baştan! Operasyon...

Antalya yenilgisi, bu kadroyla olmayacağını bir daha gösterdi, gündem artık geleceği şekillendirmek...

Fenerbahçe sil baştan! Operasyon...

Dick Advocaat’ın, “Bu takımda oynamak istemiyorlar” dediği oyuncular, Van der Wiel, Emenike ve Robin van Persie olarak sıralanıyor.

- Mevcut kadroda ne hırs, ne fedakarlık duygusu var. Volkan Demirel ve Hasan Ali ile sözleşme yenilenecek, diğerlerinin durumu belirsiz.
- Geri dönmesine kesin gözüyle bakılan Aykut Kocaman, takımı önemli bazı takviyeler yaparak toparlayacağını yakın çevresine anlatıyor.
- Yönetimin planları hazır. Para sorunu çözüldü denebilir. Çok önemli sponsorluk görüşmeleri devam ediyor. Ses getirecek transferler yolda.

Fenerbahçe'de hedef Valbuena!

Fenerbahçe, Antalyaspor’a evinde 1-0 kaybederken gelecek yıl için işinin ne kadar zor olduğu da ortaya çıktı. Sarı lacivertlilerde ne hırs, ne umut veren bir oyuncu, ne de bir düzen vardı. Yeni gelecek teknik adamın işi çok zor. Aslında Aykut Kocaman’ın Fenerbahçe Teknik Direktörü olacağını herkes biliyor. Duyumlarıma göre Kocaman bu kadroyu bazı takviyeler yaparak tekrar iyi bir ekip haline getireceğine inanıyor. Bu düşüncesini de yakınları ile paylaşmış…

YABANCILARLA OLMADI

Salih, Alper, Ozan gibi oyuncuların halleri içler acısı. Ancak yöneticiler çok iddialı. Para sorunu çözülmüş. Sponsorluk görüşmeleri sürdürülüyor. Ciddi sponsorluk anlaşmaları yapılacak. Önemli transferler yolda. Gelecek yıl en büyük sıkıntı Samandıra’da yeniden sadece futbolu düşünecek bir ortam yaratmak.
İşte Aykut Kocaman bunun için orada olacak. Yabancı teknik adamlar olaya sadece profesyonelce baktıkları için sorunlar hiç çözülemedi. En küçük sorunlar büyüdü. Temel amaç, gelecek yıldan itibaren bu sıkıntıları ortadan kaldırmak.

Fenerbahçe'de anlaşma tamam, sıra imzada!

TARAFTAR GERİ DÖNÜNCE...

Volkan ve Hasan Ali ile yeniden mukavele imzalanacak. Tuncay Şanlı’nın teknik heyete dahil olacağı iddiası ise yöneticiler tarafından doğrulanmadı.
Kabullenmişlik duygusu şu an takımın en büyük sorunu. Bu yıl Kadıköy’de deplasmandan daha fazla puan kaybedildi. Bu psikolojik tramvanın gelecek yıl taraftar gruplarının tribünlere dönmesi ile çözüleceği düşünülüyor.

Peki Advocaat’ın sözünü ettiği bu takımda oynamak istemeyen oyuncular kim? Van Der Wiel, Van Persie, Emenike ilk akla gelen isimler. Bu oyuncular hiç bir şekilde kendilerini Fenerbahçe’ye ait hissetmiyorlar.

Kaynak: Hürriyet

Fenerbahçe yeni bekini buldu! Teklif yapıldı...

Haberin Devamı
YORUM YAZ