MENÜ

Denayer İstanbul'a bilet bile aldı ama...

Galatasaraylı yöneticiler, transfer döneminde yaşananları bir bir masaya yatırdı. Denayer'in İstanbul'a bilet aldığı ancak son anda Sunderland'e kiralandığı ortaya çıktı.

Denayer İstanbul'a bilet bile aldı ama...

Transfer sezonunu hareketli geçiren sarı-kırmızılılar geçtiğimiz gün durum değerlendirmesi yaptı... Yöneticiler kulübün marka değerinin transferde en büyük pay sahibi olduğu konusunda birleşti.

Transfer dönemi kapanırken o günlerde Galatasaray'da yaşananlar da ortaya çıkmaya başladı... Transferin hareketli takımı G.Saray’da mali şartlara en uygun isimler son günde de olsa takıma dahil edildi. Nigel de Jong ve Kolbeinn Sigthorsson, geldi, Denayer ise kapıdan döndü!

Serdar Aziz sakatlandı! Sosyal medya yıkıldı...

Bir yandan oyuncuların menajerleri bir yandan kendileri ve diğer tarafta da kulüpleri ile görüşmeler gerçekleşirken herkesin kuşkusu ise oyuncuların Türkiye’ye gelmek isteyip istemeyeceği oldu. Ancak yöneticiler kiminle görüştülerse G.Saray’dan gelen teklifi hemen kabul gördü. Diarra ve Tiote ile görüşen ancak şartlarına uygun olmayınca geri çeviren sarı-kırmızılılar transferin bitmesine az bir süre kala De Jong’a yöneldi.

TEK FİRE DENAYER OLDU

ABD’de LA Galaxy’de forma giyen Hollandalı oyuncu, G.Saraylı yöneticilerle telefonda görüşür görüşmez, “Hemen yola çıkıyorum” dedi ve ilk uçağa bilet alıp, aktarmalı uzun bir uçusu göze alıp Türkiye’ye geldi... Son anda hamle yapılan ikinci isim ise Kolbeinn Sigthorsson oldu. İzlandalı golcü de teklifi alır almaz hemen harekete geçerken hiç vakit kaybetmeden aynı gece yola çıktı ve sabaha karşı İstanbul’a gelip hemen sözleşme imzaladı.

Riekerink: Gururla çıkarız

Olumsuz sonuçlanan tek transfer girişimi ise Denayer’de oldu. Belçikalı oyuncu, Manchester City’ye ve Guardiola’ya rest çekip havalimanına gitti. İstanbul’a uçak biletini bile alan Denayer, kulübünün sert tavrı nedeniyle havalimanında sabahlayıp ardından da Sunderland’e kiralandı. Bu gelişmeler yönetim kurulunda da masaya yatırılırken transfer görüşmelerini yürüten isimler “Kimi istediysek koşa koşa geldi. G.Saray çok büyük bir marka. herkes gelmek için hemen yola çıktı. Türkiye’de yaşananlardan dolayı Türkiye’ye oyuncu gelmez diyenler yalan söylüyor. Tüm oyuncular bizden gelen teklifi hemen kabul etti” diyerek yönetim kuruluna da bilgi verdi.

Kaynak: Vatan

Riekerink: İstersen dinlen Wesley

Haberin Devamı
YORUM YAZ