MENÜ

Riekerink: Gururla çıkarız

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Kayserispor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde  Riekerink öğrencileri ile bir toplantı düzenledi.

Riekerink: Gururla çıkarız


Süper Lig’in ilk iki haftasında Karabük ve Akhisar’ı mağlup eden Galatasaray, gözünü Kayserispor deplasmanına çevirdi. Zorlu mücadele için yola çıkmadan önce takımıyla bir toplantı yapan teknik direktör Jan Olde Riekerink, öğrencilerini şu sözlerle motive etmeye çalıştı: “Çok zor bir mücadele bizi bekliyor. Rakibimiz dirençli, kuvvetli ve kendi seyircisi önünde mutlaka puan almak isteyecektir. Ama konsantre olup, iyi mücadele edersek, topu ayağımızda tutmayı başarabilirsek, aradığımız golleri bulur ve maçı kazanırız. Bu maçın 3 puandan farklı bir anlamı daha var. Kazanırsak 3’te 3 yapacağız. Biliyorsunuz iki maç üst üste deplasmandayız. Araya milli sınavlar da girdi ve uzun süredir kendi evimizden uzakta kaldık. 3’te 3 yaparsak, 17 Eylül’deki Rize maçında taraftarımızın önüne gururla çıkarız, çok da güzel olur. Rakiplerimize iyi bir mesaj göndermiş oluruz...”

İlk 11’i bozmayacak

Bu arada Riekerink, Akhisar deplasmanında kazanan 11’i, Kayseri karşısında da bozmayı düşünmüyor. Muslera’nın önünde savunma dörtlüsünü Sabri, Chedjou, Hakan ve Carole’e emanet edecek olan Hollandalı hoca, orta sahanın merkezinde de Selçuk ve Tolga’yı kullanacak. Kanatlarda Bruma ve Yasin’le gol aramayı düşünen Riekerink, forvet arkasında Sneijder’e, ileri uçta da Eren Derdiyok’a görev verecek.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ