MENÜ

Alanyaspor'dan Trabzonspor'a karşı kritik zafer! Oğuz Aydın'ın gecesi...

6 haftadır kazanamayan ve bu süreçte adeta beraberliklere abone olan Alanyaspor, Trabzonspor'u devirip hayata döndü. Fatih Tekke'nin ekibi, küme düşme korkusunu derinden hisseden rakiplerinin kaybettiği haftada Oğuz Aydın'ın fark yaratan performansıyla altın değerinde bir 3 puan aldı.

Alanyaspor'dan Trabzonspor'a karşı kritik zafer! Oğuz Aydın'ın gecesi...

Fatih Tekke göreve geldikten sonra oyun anlamında ciddi şekilde toparlanan ve galibiyetler de alan Alanyaspor, son 6 haftalık periyotta ise 3 puana hasret kalmıştı. Güney ekibi, formda rakibi Trabzonspor’u 3 golle yenip ayağa kalktı. Bu maç öncesindeki periyotta ligde 5 beraberlik ve 1 yenilgisini bulunan Alanyaspor, Bordo-Mavili rakibini yenerek ligde kalma yolunda önemli bir adım attı.

Haberin Devamı

Alt tarafında bulunan Pendikspor, Hatayspor, Gaziantep ve Karagümrük’ün kaybettiği haftada avantajı çok iyi değerlendiren Fatih Tekke’nin ekibi, 17. sıra ile puan farkını 4’e çıkartmayı başardı. 

Alanyaspordan Trabzonspora karşı kritik zafer Oğuz Aydının gecesi...

'ÇOK DEĞERLİ'

Önümüzdeki hafta Sivas deplasmanına gidecek olan Alanyaspor, milli ara öncesi ise evinde Kayserispor’u konuk edecek. Efsanesi olduğu Trabzonspor’a karşı kritik bir zafer kazanan Fatih Tekke “İyi oynamamıza rağmen skoru alamadığımız maçlar olmuştu. Haftayı galibiyetle kapatmak çok değerli” dedi.

Alanyaspordan Trabzonspora karşı kritik zafer Oğuz Aydının gecesi...

GECENİN ADAMI OĞUZ AYDIN

Alanyaspor’un 23 yaşındaki kanat oyuncusu Oğuz Aydın, Trabzonspor maçına damga vurdu. İyi bir sezon geçiren genç futbolcu, 8. dakikada gol perdesini açan isimdi. Oğuz, 38’de ise Denswil’in hatasında fırsatçılığını konuşturdu ve topu boş kaleye gönderdi. Bu sezon çıktığı 26 lig maçında 6 gol, 4 asistlik performans sergileyen Oğuz, attığı gollerin yanı sıra topu her ayağına aldığında Trabzonspor savunmasına zor anlar yaşattı. Başarılı futbolcu, yaşadığı sakatlık sonrası ise 69. dakikada yerini Carlos Eduardo’ya bıraktı.

Abdullah Avcı: Bu dalgalanmalar zaman zaman olacak
 
Alanyaspordan Trabzonspora karşı kritik zafer Oğuz Aydının gecesi...
YORUM YAZ