MENÜ

Ahmet Nur Çebi: Aziz Yıldırım'ın hedefinde Nihat Özdemir vardı

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde Sarı Lacivertliler hakem Hüseyin Göçek'in yönetimini sert şekilde eleştirirken, başkan Aziz Yıldırım da protokol tribününde sert sözler sarfetmişti. Konuyla ilgili Beşiktaş ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi FANATİK'E konuştu, herkesin merak ettiği o soruyu cevapladı ve Yıldırım'ın hedefindeki ismin kendisi olmadığını söyledi.

Ahmet Nur Çebi: Aziz Yıldırım'ın hedefinde Nihat Özdemir vardı

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi golsüz, zevksiz, tatsız ve tuzsuz bittiyse de tartışmaları her geçen gün artmaya devam ediyor. Maçın ardından özellikle Fenerbahçe cephesi hakem Hüseyin Göçek'e tepkiliydi.

"Savaş başlıyor" demişti

Özellikle Dusko Tosic'in Jeremain Lens'e yaptığı faulün kırmızı kart olması gerektiğini belirten Sarı Lacivertliler'de balkan Aziz Yıldırım'ın da maç esnasında protokol tribününde bir cep telefonu vasıtasıyla çekilmiş ve "Federasyon'daki Beşiktaşlılar gidecek. Savaş başlıyor" dediği konuşma ortaya çıkmıştı.

Aziz Yıldırım'ın o görüntüleri ortaya çıktı!

Hedefinde Ahmet Nur Çebi mi, Nihat Özdemir mi vardı?

Bu görüntülerin ortaya çıkmasının ardından ise futbolseverlerin en çok konuştuğu konu Yıldırım'ın hedefinde kimin olduğuydu. Maçtan gelen fotoğrafalra bakıldığında Yıldırım'ın baktığı ve sözleri söylediği yönde oturan iki önemli isim vardı. Beşiktaş Kulübü ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi ve Fenerbahçe kulübü eski yönetim kurulu üyesi ve şu anda Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminde bulunan Nihat Özdemir...

"O sözler bana değil, Nihat Özdemir'eydi"

Özellikle sosyal medya bu olayı ve görüntüleri tartışırken, Ahmet Nur Çebi konuyla ilgili FANATİK'e özel açıklamalarda bulundu ve o sözlerinin muhattabının kendisi olmadığını belirterek, "Aziz Yıldırım'ın tepkisinin hedefi ben değil yanımdaki Nihat Özdemir'di. Aziz Yıldırım'la derbide hiç konuşmadık" ifadelerini kullandı.

Gökmen Özcan

Haberin Devamı
YORUM YAZ