MENÜ

Aziz Yıldırım'ın o görüntüleri ortaya çıktı!

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde hakem Hüseyin Göçek'in verdiği kararlara tepki gösteren Aziz Yıldırım'ın, TFF Başkanvekili Nihat Özdemir'e ve Beşiktaşlı yöneticilere yönelik yaptığı tepkinin görüntüleri ortaya çıktı.

Aziz Yıldırım'ın o görüntüleri ortaya çıktı!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş derbisini büyük bir heyecan içinde izlerken, hakem Hüseyin Göçek’in verdiği karar sonrası adeta çileden çıkmıştı. Bir ara sinirlerine hakim olamayan ve yerinden kalkarak Beşiktaşlı yöneticilerin oturduğu Protokol Tribünü’ne doğru yanaşan Yıldırım hem Futbol Federasyonu’na, hem de MHK’ye yönelik sert ifadeler kullandı. Yıldırım'ın sert ifadelerinin görüntüleri internete sızdı.

Mehmet Topal: Bunları söyledin mi Gökhan!

Aziz Yıldırımın o görüntüleri ortaya çıktı


Aziz Yıldırım, Hüseyin Göçek'in kararları sonrası çılgına dönerek ayağa kalktı ve Beşiktaşlı yönetici Ahmet Nur Çebi ile birlikte oturan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Nihat Özdemir'e doğru adeta öfke kustu.

"Hakem fal açtı"


Göçek'in verdiği kararları beğenmeyen Yıldırım, sinirlenerek "Ayıp ayıp, bu ne ya! Federasyondaki bütün Beşiktaşlılar gidecek. Bak bunu söylüyorum. Yarından itibaren büyük savaş başlayacak. Ayıp bu ne ya." dediği görüldü.

"Bu hakemlerle Beşiktaş mağlup olmaz"

Aziz Yıldırımın o görüntüleri ortaya çıktı

Haberin Devamı
YORUM YAZ