MENÜ

Adriano: Önemli olan takıma verdiğim katkı

Beşiktaş'a Rize deplasmanında 3 puanı getiren Adriano, "İkinci yarı girmişim, baştan oynamışım önemli değil. Önemli olan oynadığım dakikalarda takıma verdiğim katkı." dedi.

Adriano: Önemli olan takıma verdiğim katkı

Süper Lig'in 6. haftasında Çaykur Rizespor'u son dakikada bulduğu golle 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta, 3 puanı getiren isim yeni transfer Adriano oldu. Tecrübeli futbolcu ceza sahası dışından yaptığı müthiş vuruşla Sİyah Beyazlı formayla ilk golünü atmış oldu.

Brezilyalı futbolcu, maç sonu yaptığı açıklamada; ilk 11'de başlamamasının moralinde olumsuz bir etki yapmadığını belirtirerek "İkinci yarı oyuna girmeme rağmen takıma yardımcı olduğum için mutluyum. Size yardımcı olmayan dış etkenler olsa da her geçen gün daha iyi takım oluyoruz. İkinci yarı girmişim, baştan oynamışım önemli değil. Önemli olan oynadığım dakikalarda takıma verdiğim katkı." ifadelerini kullandı.

Atiba: Dahası var

Beşiktaş'ın tecrübeli ismi Atiba Hutchinson da maç sonrasında şu açıklamalarda bulundu:

"4-5 haftalık yoğun bir tempodan geliyoruz. Bugün yorgunluğun üzerine, her şeyin üstesinden geldik. Zor maçlar oynadık, 2 zor maçta 2 beraberliğimiz var. Hala zirvedeyiz, tepedeyiz. Bütün zorlukların üstesinden gelecek oyunculara sahibiz. Daha göstermediğimiz çok yönlerimiz var"


Marcelo: Biraz yorgunum

Siyah Beyazlıların başarılı stoperi Marcelo ise şöyle konuştu:

"Biraz yorgunum. Üst üste çok maç oynadık, yorgunluk hissetmek normal Burası zorlu bir deplasman, kırılması zor bir takım Rize. Şükürler olsun ki 3 puanı çıkardık."

Haberin Devamı
YORUM YAZ