MENÜ

Adım adım imzaya!

Beşiktaş Yönetimi, Carlos Gil’in ardından tecrübeli stoperin kulübü Shandong Luneng’le de el sıkıştı. Brezilyalı oyuncunun yakın zaman içerisinde resmen duyurulması bekleniyor.

Adım adım imzaya!

Siyah-Beyazlılar, stoper transferi konusunda da çalışmalarını hızlandırdı. Bu doğrultuda Çin Ligi ekibi Shandong Luneng’in Brezilyalı stoperi Carlos Gil için yoğun çalışma içerisinde bulunan yönetimin, tecrübeli oyuncuyla anlaşmasının ardından kulübüyle de el sıkıştığı ortaya çıktı. Başarılı futbolcunun kulübünde mutlu olmadığını iletmesinin ardından oyuncuya, alacakları karşılığında gidiş iznini veren Çin ekibinin, Gil’den boşalacak yabancı futbolcu kontenjanı için yeni futbolcu arayışlarına şimdiden başladığı ifade edildi.

4’üncü Brezilyalı olacak

Stoper hattında Rhodolfo ve Marcelo’yu bulunduran Siyah-Beyazlılar’ın, Adriano takviyesi sonrasında Gil’i de transfer etmesi halinde kadrosunda 4 tane Brezilyalı futbolcu olacak. Geçen sezon Shandong Luneng formasıyla 26 mücadeleye çıkan Gil, Brezilya Milli Takımı formasıyla da Copa America’da 3 karşılaşmada oynadı.

Orhan Yıldırım


Gil için son viraj

Haberin Devamı
YORUM YAZ