MENÜ

Zorya Luhansk Fenerbahçe maçı canlı grafikli anlatım

Zorya Fenerbahçe maçı UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin kritik karşılaşmalarından. Zorya Fenerbahçe canlı grafikli anlatım linki haberimizde. Ayrıca 'Fenerbahçe Zorya maçı hangi kanalda saat kaçta şifreli mi?' sorusunun cevabını da detaylarda bulabilirsiniz.

Zorya Luhansk Fenerbahçe maçı canlı grafikli anlatım

Beşiktaş, Osmanlıspor ve Konyaspor ile birlikte Avrupa'daki dört temsilcimizden biri olan Fenerbahçe Zorya Luhansk ile UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçına çıkacak. Zorya Luhansk Fenerbahçe maçı 15 Eylül 2016 Perşembe (bugün) saat 20.00'de Chornomorets Stadı'nda oynanacak. Romanya Futbol Federasyonu'ndan Istvan Kovacs'ın yöneteceği mücadele Tivibuspor 2'de yayınlanacak. UEFA Avrupa Ligi'nde İngiltere'nin Manchester United, Hollanda'nın Feyenoord ve Ukrayna'nın Zorya takımlarıyla A Grubu'nda yer alan Fenerbahçe, ilk maçına Ukrayna deplasmanında çıkacak. Luhansk şehrinin takımı olan Zorya, Ukrayna'nın doğusundaki savaş nedeniyle maçlarını Odessa kentindeki Chornomorets Stadı'nda oynuyor.

ZORYA - FENERBAHÇE CANLI / GRAFİKLİ ANLATIM

ZORYA FENERBAHÇE MUHTEMEL 11'LERİ
Zorya Luhansk: Shevchenko, Kamenyuka, Sukhotsky, Checher, Sivakov, Gordlenko, Karavaev, Ljubenovic, Grechyshkin, Petryak, Bonaventure.
Fenerbahçe: Volkan, Van der Wiel, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Alper Potuk, Stoch, Sow, Emenike.

Hazırlıklarının İstanbul etabını tamamladıktan sonra 14 Eylül perşembe sabahı Ukrayna’ya giden Fenerbahçe kafilesi, son antrenmanını ise maçın oynanacağı Chornomorets Stadyumu’nda yaptı. Sarı lacivertlilerde cezası bulunan Volkan Şen ve Jeremain Lens ile UEFA Avrupa Ligi kadrosunda yer almayan Aatif Chahechouhe ile Jose Fernandao da Zorya mücadelesinde sahaya çıkamayacak. Karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonu’ndan Istvan Kovacs yönetecek. Yine Romanya Futbol Federasyonu’ndan Ovidiu Artene ve Vasile Florin Marinescu yardımcı hakemler olarak görev alacağı maçın dördüncü hakemi ise Alexandru Cerei.


Zorya Luhansk 1-1 Fenerbahçe


Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi fikstürü
15 EYLÜL PERŞEMBE 20.00: Zorya-Fenerbahçe, 29 EYLÜL PERŞEMBE 22.05: Fenerbahçe-Feyenoord, 20 EKİM PERŞEMBE 22.05: Manchester United-Fenerbahçe, 3 KASIM PERŞEMBE 21.00: Fenerbahçe-Manchester United, 24 KASIM PERŞEMBE 23.05: Fenerbahçe-Zorya, 8 ARALIK PERŞEMBE 21.00: Feyenoord-Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin 19 kişilik Zorya Luhansk maçı kadrosunda şu isimler yer aldı:
Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Simon Kjaer, Roman Petrovich Neustadter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Gregory van der Wiel, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Salih Uçan, Alper Potuk, Miroslav Stoch, Robin van Persie, Moussa Sow, Emmanuel Emenike.

ZORYA'NIN UEFA KADROSU
Tarihinde 5. kez Avrupa kupalarında boy gösterecek Ukrayna ekibi Zorya'nın UEFA'ya bildirdiği 24 kişilik kadro şu şekilde:
Kaleciler: Oleksii Shevchenko, Oleh Chuvayev, Igor Levchenko
Defans: Artem Sukhotskiy, Mikhail Sivakov, Artem Gordiyenko, Rafael Forster,
Grigoriy Yarmash, Yevhen Tkachuk, Yevhen Opanasenko, Vyacheslav Checher, Eduard Sobol
Orta saha: Ihor Chaykovskiy, Mykyta Kamenyuka, Ivan Petriak, Ihor Kharatin, Olexander Karavaev, Zeljko Ljubenovic, Dmytro Grechyshkin
Forvet: Vladyslav Kulach, Jaba Lipartia, Paulo Victor De Menezes Melo, Denys Bezborodko, Emmanuel Bonaventure Dennis.

Fenerbahçe, 209. Avrupa kupası sınavında
Fenerbahçe, Avrupa’daki 209. sınavına çıkacak. Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarında geçirdiği 42. sezonda bugüne kadar 208 müsabakada boy gösterdi. Bu karşılaşmalardan 76’sını kazanan Fenerbahçe, 42 kez rakipleriyle berabere kaldı, 90 defa da sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Kanarya bu maçlarda rakip filelere 261 gol gönderirken, kalesinde 312 gol gördü.
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde ise bugüne kadar 42 maça çıktı. Sarı-lacivertliler, statü değişikliğiyle 2009’da UEFA Avrupa Ligi adını alan organizasyonda yaptığı 42 maçta 23 galibiyet elde ederken, 12 beraberlik, 7 mağlubiyet aldı. UEFA Avrupa Ligi maçlarında 60 kez rakip fileleri sarsan Fenerbahçe, kalesindeki 35 gole engel olamadı.

DICK ADVOCAAT'TAN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMA
Geçtiğimiz pazar günü çok üzücü bir sonuç aldık. Bundan sonra oyuncularımda bir toplantı yapma kararı aldık. Aslında Bursa maçında pozisyonlara girdik, ancak başaramadık. Bir an gelecek, o pozisyonlar gol olmaya başlayacak. Kendi sahamızda her takımı yenecek gücümüz var. Ancak neden hatayı yaptıktan sonra oynamaya başladık çok merak ediyorum.

'PUANLAR GELECEK...'
Geldiğimiz günden bugüne kadar düşüncemiz aynı. 3 maçtan sonra düşüncemiz değişmiş değil. O kadar da kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Bursa maçının 2. yarısını özellikle çok iyi oynadık. Böyle oynayama devam edersek, goller ve puanlar da gelmeye başlayacak. Kariyerimde böyle bir durumla ilk kez karşılaşmıyorum. Her şeye negatif yaklaşmakta doğru değil. Ben de olaylara negatif bakan bir insan değilim.

'TEDAVİMİZ BELLİ'
Biz, her hafta takımla ilgili birçok kararlar alıyoruz. 24 kişilik bir kadromuz var ve sadece 11 oyuncu sahaya çıkıyor. Ama aldığımız kararlar, popüler olup olmamasına göre değişiyor tabi. Zamanımızın çoğunu, oyun stilimizi hazırlamak yerine, maça hazırlanmakla geçirdik. Oyuncularımız da artık kazanma zamanımızın geldiğini gayet iyi biliyor.
Tedavimiz belli aslında. Oyunculara güven vermek zorundayız. Hiçbir şekilde bahane öne süremeyiz!
Maçlarda 1.5 saatimiz var. Bu süre içerisinde gol bulmak zorundayız. Yaptığımız saçma hataları yapıp da gol yememeliyiz. Dediğim gibi oyunculara güven vermemi gerekiyor.

MARTİN SKRTEL: İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ
Futbolda bazen şans yanınızda olmuyor. Bizim durumumuzda bu. Biz iyi bir şekilde çalışıyoruz. Durumu değiştirmek için uğraşıyoruz. Kesinlikle kolay bir maç olmayacak. Luhansk, ligde iyi işler yapıyor. Avrupa Ligi'ne iyi başlamak istiyoruz. Rakiple ilgili çok şey bilmiyorum açıkçası. Hocalarımız bize rakiple ilgili bilgileri aktaracak.

VOLKAN BABACAN'DAN FENERBAHÇE İTİRAFI
Medipol Başakşehir'in milli kalecisi Volkan Babacan, "Eski takımın Fenerbahçe'den transfer teklifi gelirse kabul eder misin?" sorusuna bakın ne yanıt verdi.
Başakşehir'in milli kalecisi Volkan Babacan, Lig Radyo'ya konuştu. Başarılı eldiven, "F.Bahçe'den teklif gelirse kabul eder misin?" sorusuna, "Önce bir teklif gelsin sonra konuşalım" diyerek açık kapı bıraktı.
"Aragones, Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçta beni oynatacaktı. 1 gün önce 'Kusura bakma seni oynatamam' dedi. Hedefim Avrupa'da forma giymek" dedi.

ZORYA'NIN HOCASINDAN FENERBAHÇE'YE ÖVGÜ
Zorya takımının teknik direktörü Yuriy Vernydub, sarı-lacivertli ekibin çok güçlü olduğunu ancak ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini söyledi. Karşılaşmanın oynanacağı Chornomorets Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Vernydub, "Fenerbahçe’yi takip ettik. Maça hazırlıklıyız. Fenerbahçe’nin Türkiye’nin en iyi takımlarından biri olduğunu biliyoruz. Rakibimiz, çok güçlü bir takım. Fenerbahçe’de çok fazla kaliteli futbolcu var. Kendi ülkelerinin milli takımlarında yer alıyorlar. Maçta oyuncularıma güveniyorum ve inanıyorum. Ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerine inanıyorum" dedi.

UEFA Avrupa Ligi’nde yer aldıkları için gurur duyduklarını kaydeden Ukraynalı teknik adam, "Üç sene önce kimse takımımızın böyle bir ligde yer alacağına inanmıyordu ama durum ortada. Önemli bir rakibimiz var ve başaracağız. Önemli olan ilk 11’i seçmek değil, yarınki maçtan sonra göze batmak, konuşulmak ve izleyenleri etkilemek" ifadelerini kullandı.

Ukrayna temsilcisinin defans oyuncusu Mykyta Kamenyuka ise Fenerbahçe’nin gücüne vurgu yaparak, "Yarın, çok güçlü bir takımla karşılaşacağız. Bu karşılaşma bizim için çok önemli. Bu tür bir şampiyonada yer aldığım için gurur duyuyorum. Fenerbahçe maçının çok güzel olacağına inanıyorum. Kazanmak için şansımızı deneyeceğiz. Başarılı olacağımıza eminim" diye görüş belirtti.


Diego Simeone'de şok!



Haberin Devamı
YORUM YAZ