MENÜ

Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'de son dakika

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, son dönemde adı Avrupa’nın devleriyle anılan Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür ile bizzat görüşecek. O buluşmada Fırtına’nın patronu, yıldızlarına gelen teklifleri tek tek paylaşacak ve “Devre arasında bir ayrılık düşünmüyoruz. Fakat en uygun zamanda en uygun şartlara kapımız açık olacak” diyecek.

Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'de son dakika

Bordo-Mavili camianın büyük umutlar beslediği Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür, gösterdikleri performansla şimdiden teknik direktör Ersun Yanal’ın vazgeçilmezleri arasına girdi. Oynadıkları oyunla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan genç yıldızlar, birçok Avrupa devini de peşlerine taktı. Ancak ocak ayında iki futbolcuyu da satmayı düşünmeyen Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Akhisar maçının ardından bu oyuncularla bizzat görüşecek.

Fırtına’nın patronu, o buluşmada yıldızlarına gelen teklifleri tek tek paylaşacak ve “Devre arasında bir ayrılık düşünmüyoruz. Fakat en uygun zamanda en uygun şartlara kapımız açık olacak” diyecek.

Sözleşme yenilediler

Yusuf ve Abdülkadir ise Karadeniz ekibine para kazandırmadan takımdan ayrılmayı düşünmüyor. Başkan Usta ile bir araya gelecek olan iki futbolcu, bu toplantının ardından geleceklerine yön verecek. Bordo-Mavili ekip, hatırlanacağı üzere iki futbolcuyla da 2022’ye kadar sözleşme yenilemiş ve maaşlarında iyileştirmeye gitmişti.

MİNİ YORUM

Futbol kardelenleri

Belki çok büyük bir yapılanmanın eseri değil ve bunun için de beklentinin çok ötesinde işler yapıyor Yusuf ile Abdülkadir. Her şeye rağmen varlıkları fazlasıyla değerli Trabzon ve Trabzonspor adına. Tribünlerde büyük bir sempati var onlara karşı. Sadece bu da değil. Kısır döngüye girdiğimiz bu ortamda ikisi de adeta futbolun kardelenleri. Arkadaşlarının en büyük umutları, kentin sevgilisi. Ve hepsinin paralelinde Başkan Muharrem Usta’nın yapacağı en kritik görüşme. Yerine konulamayan değerleri düşününce satması, teklifleri hesaba katınca illa ki tutulması zor. Belirleyici kararı Başkan Usta kadar Yusuf ve Abdülkadir verecek. Umarım o kararı verirken yanlarında oynatıkları futbolları kadar iyi insanlar olur.

Serhat Demirtaş


Jaja ikinci baharını yaşıyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ