MENÜ

Yok böyle şampiyonluk!

Kasımpaşa deplasmanında kaybettiği 3 puanla, ligdeki altıncı mağlubiyetini alan Galatasaray, şampiyon olduğu 20 sezonun hiçbirinde bu kadar çok yenilmemişti. Üstelik Aslan daha şampiyonluk adaylarıyla rövanşa çıkmadı.

Yok böyle şampiyonluk!

Kasımpaşa karşısında bu sezon ligde 6. kez mağlup olan Sarı- Kırmızılı takım, yaşadığı şampiyonlukların hiçbirinde bu kadar maç kaybetmedi. Süper Lig’de 20 kezle kupayı en fazla kazanan takım konumunda bulunan Galatasaray, bu şampiyonluklarında en fazla 5 kez rakiplerine mağlup oldu.

Cim Bom, ligde şampiyon olduğu sezonların 6’sında beşer, 5’inde dörder, 4’ünde üçer, 4’ünde ikişer ve birinde ise bir kez mağlubiyet yaşadı. Galatasaray, bu sezon Süper Lig’deki 6 mağlubiyetini de deplasman maçlarında gördü. Sarı- Kırmızılı takım, dış sahada çıktığı 11 maçtan 4 galibiyet, bir beraberlik ve 6 mağlubiyetle ayrıldı.

3 büyük Telekom’a geliyor

Galatasaray, deplasmanda Trabzonspor, Başakşehir, Beşiktaş, Yeni Malatyaspor, Sivasspor ve Kasımpaşa maçlarını kaybetti. Aslan ligin kalan bölümünde şampiyonluk adaylarından Beşiktaş, Başakşehir ve Trabzon’u evinde konuk ederken, Fenerbahçe ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

Ergin Ataman'dan olay açıklama: Başkanlığa aday olabilirim!


Haberin Devamı
YORUM YAZ