MENÜ

Yine neyin var Van Persie!

Yıldızının barışmadığı Vitor Pereira gitti, çok sevdiği Dick Advocaat geldi. İstediği gibi, daha hücumcu bir futbol anlayışına geçildi. Fenerbahçe’de birçok şey değişti ama Van Persie’nin ağrıları (!) bir türlü bitmedi.

Yine neyin var Van Persie!

Robin van Persie, geçtiğimiz sezon kendisinden beklenen performansı sahaya yansıtamamıştı.

Hollandalı’ya göre bunun en büyük nedeni, bir türlü anlaşamadığı, kendisine yeteri kadar şans tanımayan Vitor Pereira’ydı. RvP’nin yıldızı, Portekizli teknik adamla birtürlü barışmadı. Yeni sezon hazırlıkları Pereira yönetiminde başladı ancak Van Persie, adale ağrılarını bahane ederek antrenmanmaların büyük bölümüne katılmadı.

AdvOcaat da çare olmadı

Robin van Persie’nin yüzü, Vitor Pereira’nın gönderilmesiyle güldü. Hemen ardından çok sevdiği Dick Advocaat’ın takımın başına getirilmesi, tecrübeli oyuncunun keyfini ikiye katladı.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından 33 yaşındaki oyuncunun artık gerçek potansiyelini sahaya yansıtması bekleniyordu. Ancak Fenerbahçe’de birçok şey değişse de Van Persie’nin ağrılarında (!) değişen bir şey olmadı...

Takımdan ayrı çalıştı

Advocaat, Van Persie’nin hazır hale gelmesi için milli arayı önemli bir fırsat olarak görüyordu. Hollandalı golcü, ağrıları yine nüksettiği için bırakın ekstra idmanı normal antrenmanlara bile doğru düzgün katılamadı.

Dün sabahki idmanda da takımdan ayrı çalıştı. Tecrübeli futbolcunun bu davranışları, kendisini çok seven taraftarları da artık kızdırmaya başladı. Van Persie bu gidişle tribün desteğini de kaybedecek.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ