MENÜ

Yıldırım Demirören video hakeme karşı!

Süper Lig takımlarının başkanları her fırsatta devre arasından sonra video hakeme geçilmesi için açıklamalar yapıyor, ancak TFF Başkanı Yıldırım Demirören, “Video hakem sistemine karşıyım. Kulüpler Birliği istiyor ama ocak ayına yetişmesi zor” diyerek konuya açıklık getirdi.

Yıldırım Demirören video hakeme karşı!

TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Demirören video hakemden Ali Palabıyık’a kadar birçok konuda görüş belirtti. Demirören yabancı kontenjanı konusuna da değinirken 2019’a kadar eski sistemin devam edeceğini açıkladı.

İşte TFF Başkanı’nın sözleri:

“Video hakem sistemine karşıyım. Çünkü futbolun güzelliğini öldürür. Kulüpler Birliği istiyor, Ocak ayına yetişmesi zor ama uğraşıyoruz. UEFA testlerden sonra onay verecek. Benim şahsi görüşümü soruyursanız, lig devam ederken sistem değişmez, sezon sonuna kalır diye düşünüyorum.”

‘Yabancı sistemi değişmez’

“Yabancı oyuncunun gelmesi ile futbolda kalite yükseldi, yerli oyuncu fiyatları düştü. Tribünlerin dolması da kaliteli yabancıdan dolayı” diyen Demirören, bu konuda da çalışmaların devam ettiğini dile getirdi.

Demirören, “Yabancı kontenjanı 2019’a kadar geçerli. Şu an için yeni bir düzenleme olmaz sınırsız kaldırılması için. Ancak sezon sonunda yedek kulübesinde bekleyen yabancı sayısı azaltılabilir. Biliyorsunuz bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımızın beyenatları var. Bu beyanatları önemsiyoruz. Cumhurbaşkanımızın sözleri ilk yönetim kurulu toplantımızda sahadaki Türk oyuncu sayısını nasıl artırırız bunun çalışmasını yapacağız” değerlendirmesini yaptı.

Orkan Çınar Milli Takım'dan sakat döndü!

Haberin Devamı
YORUM YAZ