MENÜ

Yerli yıldızlara hücum

Dünyanın dört bir yanında transfer çalışmalarında bulunan Sarı-Kırmızılılar, Türkiye piyasasında da hareketli günler yaşıyor. Ozan Tufan ve Serdar Aziz için çarşamba günü Bursaspor'un kapısı çalınacak.

Yerli yıldızlara hücum

Galatasaray’ın yurt dışı operasyonu devam ederken, Türkiye piyasasında da hareketlilik söz konusu. Uzun süredir Sarı-Kırmızılı ekibin gündeminde bulunan Ozan Tufan ve Serdar Aziz için, Galatasaray Yönetimi’nin çarşamba günü Bursaspor’un kapısını çalacağı öğrenildi. İki kulüp yönetimi bonservis ücreti ve takasta kullanılacak isimler konusunda uzlaşma yolu arayacak. Teknik direktörlüğe Ertuğrul Sağlam’ı getirdikten sonra şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmaya hazırlanan Bursa cephesinin, astronomik bir bedel istemesi söz konusu. Bu durumda Galatasaray, takasa önemli isimleri dahil edip, pazarlıkta elini güçlü tutmaya çalışacak.

15 milyon Euro’luk teklif

Sarı-Kırmızılı yönetimin, bu iki oyuncu için 15 milyon Euro’yu gözden çıkardığı da gelen haberler arasında. Böylece Cim Bom, savunma ve orta sahadaki rotasyonu tamamlamış olacak ve bu bölgelere yabancı transferi yapmak zorunda kalmayacak.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ