Murat Uçkun: Malatyaspor'u kaybedeceğiz, takıma sahip çıkın!

Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında deplasmanda Erzurumspor'a 3-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor'da teknik sorumlu Murat Uçkun, "Deprem görmüş bir şehiriz. Biz her şeyimizi kaybetmişsiz. Malatyaspor'u da kaybedeceğiz. Birilerinin buna dur demesi gerekiyor." dedi.

Murat Uçkun: Malatyaspor'u kaybedeceğiz, takıma sahip çıkın!

Yeni Malatyaspor, Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında konuk olduğu Erzurumspor'a 3-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu Murat Uçkun, "Maçın ikinci yarısında yaptığımız hatalardan sonra ikinci ve üçüncü gole engel olamadık. Süreç belli. Önümüzde bir milli ara var." dedi.

Haberin Devamı

'Malatyaspor'u da kaybedeceğiz'

Destek isteyen ve Malatya'da futbolun kaybolmak üzere olduğunun altını çizen Uçkun, "Deprem görmüş bir şehiriz. Biz her şeyimizi kaybetmişsiz. Malatyaspor'u da kaybedeceğiz. Malatya'da futbol kaybolacak. İnsanlar artık bunu umursamıyorlar. Şehrin dinamikleri ayağa kalkar bu şehre sahip çıkarsa kısa sürede takım toparlanır. Bu sadece benim ve sporcularımın davası değil. Şehrin dinamiklerinin harekete geçmesi lazım. Artık birilerinin bu işe el atması lazım." diye konuştu.

 

YORUM YAZ