MENÜ

Yedek kulübesinin şampiyonu Fenerbahçe!

Ligde atılan 906 golün 108’i, karşılaşmalara yedek başlayan futbolculardan gelirken, en fazla verim alan takım Fenerbahçe oldu. Sarı lacivertlilerde maçlara sonradan giren oyuncular 12 gol attı.

Yedek kulübesinin şampiyonu Fenerbahçe!

- Galatasaray’ın şampiyon olduğu Spor Toto Süper Lig’de atılan 906 golün 108’i müsabakalara yedek başlayan oyunculardan geldi.

- Yedek kulübesindeki oyunculardan en fazla verim alan takım, ligi ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe oldu.

- Maça sonradan giren sarı lacivertli futbolcular 12 gol buldu. Fenerbahçe’yi, 11 golle M.Başakşehir, 8’er golle A.Konya, Beşiktaş ve Galatasaray izledi.

Josef de Souza yeni sözleşme istedi

- Yedek başladıkları maçlarda sonra oyuna girip 4’er gol atan Fenerbahçe’den Mathieu Valbuena ile Medipol Başakşehir’den Mevlüt Erdinç en golcü yedek oyuncular oldu. Bu iki ismi 3’er golle A.Konya’dan Adis Jahovic, Beşiktaş’tan Vagner Love, Fenerbahçe’den Roberto Soldado, Galatasaray’dan Sinan Gümüş, Medipol Başakşehir’den Kerim Frei ve Trabzonspor’dan Hugo Rodallega izledi.

99 YEDEK HİÇ FORMA GİYMEDİ

- Ligde bu sezon yedek soyunan 99 futbolcu maçlarda hiç forma giymedi. Kasımpaşa’dan Burak Turan ve M.Başakşehir’den Mert Günok 34’er maçta da müsabakayı yedek kulübesinde tamamladı. Beşiktaşlı Tolga Zengin 33, F.Bahçeli Erten Ersu 32 maça yedek başlamalarına rağmen oyuna giremediler.

Kaynak: Hürriyet

Kameni’nin ikilemi: Para mı forma mı?


Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri - 25 Mayıs Cuma

Haberin Devamı
YORUM YAZ