Tüm güçlerini ortaya koyacaklar

Abone Ol Google News

Bu maç Fenerbahçe için sezonun en önemli karşılaşması. Beraberlik de yetmiyor. Sakatları ayrı tutarsak, diğer futbolcuların hepsine derbinin ne kadar önemli olduğunu anlattılar. Teknik direktör İsmail Kartal ve futbolcularının en önemli hedefi, bu maçı kazanarak şampiyonluk umudunu son haftaya taşımak ve derbiyi kazanarak rakibinin kupa sevincini engellemek olacak.

Haberin Devamı

Kartal ve ekibi, görüntülü olarak da tüm çalışmalarını yaptırdı. Hem Kartal hem de Başkan Ali Koç, seçim atmosferinden takımı uzak tutmaya çalışıyorlar. Fenerbahçe zorlu bir atmosfere çıkacak ve sakin kalarak, 11 kişiyle başlayıp 11 kişiyle maçı bitirmek istiyorlar. Sabırlı bir oyun ve panik ortamından uzak duracaklar.

Yıldızlara dikkat etmeli

Batshuayi ile forvette başlayacağını düşünüyorum. Skor ne olursa olsun yine tek santrafor devam eder, Dzeko 60’ta oyuna girer. Galatasaray seyircisi çok ateşli ve oyuncu kalitesi yüksek. Fenerbahçe’nin rakibin Icardi ve Mertens gibi yıldızlarına dikkat etmesi gerek. Fenerbahçe tüm gücünü ortaya koyacak kazanmak için ama yarın (bu akşam) şampiyonun belli olacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı
YORUM YAZ