Sneijder ve arkadaşları

Haberin Devamı ›
Gerçekten şanssız bir gol. 80 senede bir olacak cinsten, ev sahibini bulan. Ligde kalma savaşı veren Orduspor için adeta piyango. Gerçi konuk takımın öyle kapanan bir tarafı yok ya da futbolu çirkinleştiren. Şansı lehine çevirecek kora kor bir mücadele Cuper’in öğrencilerinden. Hakan ve Gökhan’ın uzun süre sonra sahne alması. Risk mi, ahkam mı sona saklayalım.
Pozisyonsuz sayılabilecek bir ilk 45 Floryalılar için. İlk şutun 36. dakikada. Ailecek Drogba’ya bel bağlanış. İnanılır gibi değil. Kendi sahanda oynuyorsun, milim kılın kıpırdamıyor. Adama ‘ne iş’ derler. Hayır, kimse iki yıldız alındı sistem karıştı diye bir abeslik yapmasın. Bu takımı Arena’da Karabük de yendi.
O zaman ne Drogba ne de Sneijder vardı. Unutmadan bir de penaltı var misafir takımdan eski bir dost Stancu ayaklı. Ne olacak şimdi. Ayıkla pirincin taşını.
İkinci yarı Fatih Terim’i tribüne gönderen bir hakem. Kabahati yok, emir kulu ne yapsın. Senaryo Pazar akşamı yazıldı dün akşam vizyona girdi. Neyse sinirlenmeye gerek yok, biz futbola dönelim. Tüm olumsuz çabalara rağmen silkiniş. Önce Sneijder, kendine yakışır bir imza, sonrasında Kuzeyin Oğlu’ ndan peşi sıra duble. Selçuk eksik kalır mı! İnanılmaz soyadının tersine. Anlatılmaz izlenir. İşte Galatasaray’dan beklenen oyun bu. Hele Sneijder önderliğinde olunca tadından yenmiyor. Soğuğa, ilk yarıdaki kötü futbola rağmen çok keyifli bir akşam yaşandı.