Korkulan olmadı

Abone Ol Google News

Galatasaray Avrupa Ligi’nde bir galibiyete daha imza attı. Okan Buruk’un 3’lü defans çift santrafor ile çıktığı Elfsborg maçında ilk yarıda her şey istediği gibi gitti. Erken gelen goller ve derbi öncesi tam istediği skor ve oyun vardı.

Haberin Devamı

Sanırım bir şeyi unuttu Okan Buruk rakibin Antalyaspor değil Elfsborg olduğunu. Sonuçta bu ekip Alkmaar deplasmanında 3-2 kaybetmiş içerde de Roma gibi bir İtalyan ekibini devirmişti. Sanırım bu sezon Galatasaray’ın en büyük sorunu pozisyon verme ve gol yemesi olacak. Geçen sezon pozisyon veren ve gol yemeyen Sarı-Kırmızılı ekip dün gece de bu kabusu yaşadı.

Atletik eksiklik

İlk yarıda tribünler mutlu ekran başındakiler mutluydu ama ikinci yarıda rakibin golleri geldi ve herkesin gözü kronometredeydi. Gerçekten Yunus’un kendi ekmeğini kendisinin çıkarttığı 4. gol olmasa Galatasaray‘ın sahadan beraberlikle ayrılması sürpriz olmazdı. Bu takım Süper Ligimiz için yeterli hatta zaman zaman fazla bile ama iş Avrupa arenasına çıkınca defolar da ortaya çıkıyor. Bunu sadece bu maçla ilgili söylemiyorum yakın geçmişe baktığımızda net bir atletik ve fiziksel bir eksiklik var. Sıradan İsviçre, Letonya ve İsveç takımları karşısında düşülen durum bunun kanıtıdır. Neyse ki korkulan olmadı rahat başlayan akşam zorlansak da yine galibiyetle bitti ve tesellimiz oldu. Ama böyle maçlar bu oyunun sürdürülebilir bir durum olmadığının da habercisidir, bizden söylemesi...

Haberin Devamı
YORUM YAZ