Sara resitali

Abone Ol Google News

Milli maç arasına Adana Demirspor galibiyetine rağmen hafif stresli giden Galatasaray taraftarı, dönüşü Osimhen ile yapmanın heyecanını yaşamayı planlarken Gabriel Sara’nın resitaline tanıklık etti.

Haberin Devamı

Osimhen ilk maçına nazaran gayet istekli, heyecanlı ve hareketliydi. Gabriel Sara’nın nefis asistini saçlarıyla sıyırtsa da topa son anda kramponunun ucuyla temas eden Abdülkerim adını tabelaya yazdırdı ama sevinen yine Nijeryalı süperstardı. Okan Buruk, salı günü Gaziantep FK maçında yeni transferlerini oynatamayacağı için Osimhen ile Jacops’u sahaya atıp, Kerem Aktürkoğlu’nun yerini Yunus Akgün ile doldurmayı planladı. Ne var ki, hocanın yüzü Yunus’tan yana güldü denemez. Kerem Aktürkoğlu’nun sol kenarda yarattığı enerji farkını Yunus beceremedi. Okan Buruk’un hesapları Yunus’un tarafında tutmamış görünse de Gabriel Sara’nın performansı Galatasaray’ın modunu değiştirdi. Osimhen ve arkadaşları neredeyse vasatını aşmadan tabelayı 2-0’a getirdiyse bunda aslan payı Sara’ya aitti doğrusu.

Ödün vermedi

Haberin Devamı

Sara geldiği günden bu yana eleştirilerin odağındayken dün gece Rize’ye karşı en çok alkışı alan Galatasaraylıydı. İki nefis asist yaptı, ikinci yarının başında da golünü tabelaya yazdı. Osimhen’in gelişiyle formasyonda değişiklik yapma ihtimali beliren Okan Buruk’un ön tarafta Mertens’li klasik 4-2-3- 1’den ödün vermemesi gecenin bir başka dikkat çeken detayıydı. Sara ve Mertens’in yıldızlaştığı gecede Davinson’un stoperdeki ustalığı göz ardı edilemez. Kolombiyalı stoperin duran top üstünlüğü ve topu önde karşılama becerisi büyük fark yaratıyor.

YORUM YAZ