Seriye bağladı!

Abone Ol Google News

Organize bir atağı geçtim isabetli tek şutu dahi olmayan Trabzonspor’un ilk yarıda rakip ceza sahasında topla buluşması sadece 6 ve gol beklentisi ise 0.09’du. Mendy’nin stoperde başlaması, takımın üretkensizliği derken sanki kulübede Abdullah Avcı’yı görür gibiydik! Nadir de olsa ön alanda basmaya çalışan, fakat kalesindeki tek net pozisyonu da baskıyı doğru yapamadığı için hızlı hücumdan veren Trabzonspor adına şans anı 17. dakikaydı. Okereke’nin net pozisyondaki vuruşu direkten döndü.

Haberin Devamı

Gol VAR’a takıldı

İkinci devreye Şenol Güneş’in hamleleriyle başladı Trabzonspor. Okay yerine Lundstram merkeze, Draguş da forvet arkasına geçti. Ancak ilk 10 dakika takım reaksiyon göstermedi. 59. dakikada ise Nwakaeme’nin servisinde Draguş’un kaleciden dönen şutunu Banza tamamladı. Hakem, pozisyonun 80 metre gerisine gidip VAR aracılığıyla golü iptal etti. Faul var veya yok. Sorun o değil. Sorun, pozisyonu 5 metreden görüp ‘devam’ diyen hakemin, üzerinden bir sürü aksiyon geçmesine rağmen bu golü iptal etmesi!

Haberin Devamı

Vasat bir oyun

Zaten geçen sezondan beri kırılganlığın ve kolay pes etmenin kitabını yazan Trabzonspor, golü sayılmadıktan sonra iyice vasatlaştı. Şenol Güneş’in tüm hücum hamlelerine rağmen hasta yine reaksiyon vermedi ve Bordo Mavililer tatsız beraberliklerine bir yenisini ekledi!

YORUM YAZ