Uzatmada yıkıldı

Abone Ol Google News

Avrupa’da hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş, Antep deplasmanında 2 puan bıraktı. İlk yarı farka gidecek pozisyonları harcayan Kartal, ikinci devre hatalı taktiğin kurbanı oldu. Skoru tutmak için geriye yaslanan Siyah-Beyazlılar; uzatmalarda kalesinde gördüğü golle şok oldu. Ligde kötü rüya görmek istemeyen ev sahibi altın puan ile kendine geldi.

Haberin Devamı

VAR etkisi

Antep deplasmanına yorgun giden Beşiktaş, maça diri başladı. Kontrollü futbol. Topun olduğu yerde çoğalma. Sahaya iyi yerleşip, alan savunmayı yapma. Oyunu her iki yönde etkili oynama. Kartal bunları eksiksiz yaptı. İlk yarıda az pozisyon bulsa da kalesini tehlikeye kapatmasını bildi. Zorlu maçın kaderini ‘VAR’ belirledi. Immobile’nin 31’de penaltıdan attığı gol öyle geldi: 0-1. Ardından Sorescu’nun topu ağlara gitti. Bu kez de ofsayt tespit edildi. Bu yarıda ev sahibi takım vasat kaldı. Siyah-Beyazlı ekipte; Gedson-Silva ikilisi kalitesini konuşturdu. Paulista’nın sakatlığı can sıktı.

Kaçan kaçana

Antep beraberlik için risk aldı. Baskı kurup gol kovaladı. Eşitlik için pozisyonlar buldu. Kalesinde de açıklar verdi. Ancak her iki kale arasında gidip gelen top, bir türlü içeri girmedi. Ortaya konulan mücadele, yaşanan pozisyonlar zevk verdi. Yapılan hamleler, futbola zenginlik kattı. Son bölümde yorgunluklar arttı. Silva da sakatlanıp oyun dışı kaldı. Skoru tutmayı tercih eden Gio’nun ekibi, büyük baskı yedi. Nitekim son uzatma dakikası içinde Maxim skoru belirleyen golü attı: 1-1.

Haberin Devamı
YORUM YAZ