Sıradaki gelsin

Abone Ol Google News

Zirve yarışı yapan Beşiktaş, zorlu maç serisine 3 puan ile başladı. Yıldız isimleri ile istediğini almasını bilen Kartal, Lyon maçı öncesi büyük moral buldu. Ancak Siyah-Beyazlılar’a bir de erken uyarı yapmak lazım. Bu taktik ve oyun anlayışı ile Fransa’da hayal kırıklığı yaşanır. Aman dikkat! Konyaspor özellikle ilk yarıda etkili oynadı. Dişe diş mücadele yaptı. Hücum futbolunu tercih edip, seyir zevki verdi.

Haberin Devamı

Kalite farkı

Konyaspor ‘taş’ gibi takım kurmuş. Çok iyi mücadele eden. Sahanın her yerinde basan. Oyunu çirkinleştirmeyen. Ancak final vuruşları tam tersi. Beşiktaş kendini fazla zorlamadı. İdman maçı gibi oynadı. Rakipten daha az pozisyon bulmasına rağmen, devreyi iki farklı önde tamamladı. İki takım arasındaki kalite farkı direkt skora yansıdı.

Semih’in yarattığı penaltıda Immobile golünü attı: 1-0. Uzatma dakikası içinde rakip savunmanın hatasında araya giren Muçi, Silva’ya, “Al da, at” dedi. Portekizli ikramı geri çevirmedi: 2-0. Kartal, Avrupa maçını düşünerek ikinci yarı oyunu iyice rölantiye aldı. Maçın temposunu istediği gibi yönlendirdi. Konyaspor yorulup oyundan düştü. Orta alanda bocalamaya başladı. Yapılan hamleler de karşılık bulmadı. Bunu fırsata çeviren Gio’nun ekibi net pozisyonlar buldu.

Haberin Devamı

Taraftarın desteği altında gol için yüklense de skoru tutmanın ötesine geçemedi. Beşiktaş’ta Silva sahanın en iyisi olarak öne çıktı. Gedson, Ndour, Immobile, Semih ve Muçi kendisine eşlik etmeye çalıştılar. Konuk ekipte ise Bazoer müthiş oynadı.

YORUM YAZ