Sıradaki gelsin

Mümkünse bir daha konser olmasın! Stadın zemini tarlaya dönmüş. Ülkenin en iyi hibrit çim zeminine sahip olan yerde durum tam tersi görüntü içinde. Kartal turu ilk maçta geçmişti. Zayıf rakibi önünde iyi bir hazırlık maçı yaptı. Lig öncesi provalara bir yenisini daha ekledi. Güneş, artı ve eksileri gördü. Maça gelen taraftarlar çoşku doluydu. Kartal, önümüzdeki hafta Avusturya temsilcisi LASK Linz’i ağırlamak için beklemeye geçti.
Haberin Devamı ›
Lens-Caner aşka geldi
Lens ilk yarıda takımı ve skoru yönlendiren isim oldu. Önce 31 de; sol kanatta Larin’e al da at dercesine topu bıraktı. Kanadalı geri çevirmedi: 1-0. Gol sonrası baskı sürdü. 43’te Lens bu kez sağdan kesti, Caner affetmedi: 2-0. Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn, bu yarıda Tolga’nın koruduğu kalede pozisyona giremedi. Kartal’da; Adriano, Gökhan, Caner ve Tolgay sürekli oyunun içinde yer aldılar. Babel terse döndü! Her pozisyonda şut atmayı düşünürdü. Dün gece atmamayı tercih etti. Sahanın en iyisi ise Lens ile birlikte Medel ve Larin idi. Geçen sezon 32 maçta 4 gol ve 4 asist ile oynayan Lens, yeni sezonda iki resmi maçta bir gol ve üç asist ile öne çıktı. Caner de bir gol iki asist ile geceye damga vurdu.
Haberin Devamı ›
Larin açıldı
Beşiktaş’ın Kanadalı forveti Larin, takımın birinci santrforu olma yolunda ilerliyor. İkinci yarıda Caner’in ortasında kafa ile skoru 3-0’a taşıyıp iddialı olduğunu gösterdi. Amerika’da daha nçok açık pozisyonunda oynayan Larin, kadroda kalmayı garanti etti gibi. Sakatlık yüzünden deplasmanda forma giyemeyen Oğuzhan, sonradan maça dahil oldu. Kaptan 75’te pek de alışık
olmadığımız şekilde Caner’in ortasında kafa ile farkı dörtledi. Gecenin yıldızı Larin, Töre’nin pasında 79’da durumu 5-0 yaptı. Son sözü uzatmada Love penaltıdan söyledi: 6-0.