Mucize değil Beşiktaş

Abone Ol Google News

Avrupa’da istediğini alamayan Kartal, Lyon deplasmanında galibiyetle tanıştı. Fransız ekibinin özellikle ilk yarıda kurduğu baskı katı savunmamıza takıldı. Kaçan goller herkesi şaşırttı. Takım savunmasını öne çıkaran ekibimiz, Portekizli yıldızı ile Fransa’da 3 puana uçtu.

Haberin Devamı

Gio böyle istedi

Hollandalı çalıştırıcı ilk yarıda bindiği dalı kesti. Silva’yı kenara aldı. Mario içerde silik kaldı. Bu durum takımın dengesini alt üst etti, sadece savunmada kalabildiler. Hücuma çıkma gibi düşünceleri yok gibiydi. Orta alandaki teknik ekip hatası, bu devrede tel tel dökülen takım görüntüsü çıkardı ortaya.

VAR etkisi

Lyon baskı kurdu. Beşiktaş’ın üstüne gitti. Alman hakemin verdiği bir gol ve penaltı VAR’dan döndü. Yerinde müdahale ile yanlıştan dönülmüş oldu. Kartal’ın maçta taraftar yasağı vardı. Ancak şans faktörü bu devrede hep yanındaydı.

Gedson affetmedi

Fransız ekibi ikinci yarıya da baskı ile başladı. Sağlı sollu bindirmeler ile gol kovaladı. Bir türlü skor üretemedi. Bir topu da direkten döndü. Çıkmayan gol Lyon’da stres, Beşiktaş’ta ise güven yarattı. Bu durum kırılma anı oldu. Önce Immobile üst direğe takıldı. Silva boş kaleye bırakamadı. 71’de ise Silva’nın pasında Gedson uzak köşeden ağları gördü: 0-1. Lyon üst üste hamleler yaptı. Buna rağmen golle tanışamadı. Son bölümde Silva, karşı karşıya topu kaleciye nişanladı. Risk alan Lyon, tamamen savunma güvenliğini elden bıraktı. Top bir o kaleye, bir bu kaleye gidip geldi. Sinirler gerildi. Kazanan temsilcimiz oldu

Haberin Devamı
YORUM YAZ